Nieuws vanuit Talma State

6 juli 2011

in Talma State

Beste lezers van de Sylboade,

Bij het typen van dit verhaal hebben we net de Pinksterdagen achter de rug. De 11-stedentochten van wandelen, steppen, motoren en fietsen zijn weer geweest en het was dit jaar weer afzien voor velen. En daar kan dhr. Witteveen van Talma State over meepraten, hij deed de 11-steden op de fiets en heeft de finish gehaald. Dhr. Witteveen werd in Talma dan ook warm onthaalt door bewoners en medewerkers.

De maanden vliegen voorbij en wanneer u dit leest zijn we alweer over de helft van het jaar 2011. Eén jaar nadat de eerste bewoners in de nieuwbouw zijn komen wonen en daar hebben we met zijn allen een borreltje opgenomen.
Zorggroep Tellens heeft meegedaan aan “Gastvrijheid met sterren” en ook onze locatie deed hier aan mee en met trots kunnen wij mededelen dat Talma State drie sterren heeft behaald.

De activiteiten gaan in de zomermaanden door, zo hebben we nog een Wii- spelmiddag, komt Teake van der Meer op 29 juli optreden tijdens de Findelierdagen en hebben we in augustus een barbecue en rolstoel ringsteken. Ook zullen de medewerkers van Talma State dit jaar weer “actief” en “serieus” deelnemen aan het volleybaltoernooi tijdens de findelierdagen.

Voor verschillende activiteiten en werkzaamheden zijn wij nog opzoek naar vrijwilligers, heeft u interesse meldt u dan aan bij de receptie of bel 334500.

Vanuit Talma State wensen wij u allen een fijne zomertijd.

Zomer

’t Geluid van de waterfontein
de warmte van de zonneschijn
kikkers aan het kwaken
spinnen die een web gaan maken
op een bloem een blije bij
zomer, wat een prachtig jaargetij.

Een zomerse groet,
Angela Ruivenkamp