De Pudelukers

5 oktober 2011

in De Pudelukers

Trekharmonicaclub “De Pûdelûkers” – Heeg

Trekharmonica leren spelen in Heeg? Dat kan!
25 Oktober aanstaande (tot half Februari) starten we weer met een cursus voor beginners en gevorderden.

Het leuke van het “trekzak”spelen is dat je hiervoor geen noten hoeft te kunnen lezen. Wij gebruiken het zogenaamde spijkerschrift. Tot 11 kunnen tellen, en maat kunnen houden is voldoende om na 1 of 2 lessen al een liedje te kunnen spelen. Het is natuurlijk de bedoeling dat je wat van de lessen opsteekt maar bij onze club staat gezelligheid ook hoog in het vaandel. Dit uit zich onder andere in het samenspelen buiten de lessen om met leden van de club maar ook met leden van andere trekharmonica clubs uit de omgeving. De groepen worden ingedeeld op speelniveau. Ook gevorderden zijn van harte welkom.

Twijfel je omdat je geen instrument hebt en ook niet direct een trekzak wilt aanschaffen, dan bestaat de mogelijkheid om er één te huren. De prijs van een huurinstrument bedraagt ongeveer € 80,00 voor een half jaar via Berend Kok, De Wilp. Als je besluit om na het huren toch een instrument aan te schaffen bij Berend Kok dan krijg je het huurbedrag volledig terug. We spelen op trekharmonica’s in de CF-stemming.

De cursus bestaat uit 15 lessen van anderhalf uur, de kosten zijn € 90,00. De lessen worden gegeven op dinsdagavond in “It Heechhus”. De lessen worden afgesloten met een feestelijke slotavond.

Het aantal deelnemers is niet onbeperkt. De eerste aanmeldingen zijn al binnen! Dus: Wees er snel bij, dan kun je gezellig meedoen komende winter! We horen het graag van je. Wij hebben er in ieder geval weer zin in!

Bestuur Trekharmonicaclub “De Pûdelûkers”

Meedoen of informatie:
E-mail: email hidden; JavaScript is required
Website: www.pudelukers.webklik.nl