Jeugdkorpskamp

5 oktober 2011

in Jeugdkorps De Trijeklank

Korpskamp 2011

Eindelijk was het zover vrijdag 17 juni t/m zondag 20 juni hadden we korpskamp. We hadden niet erg veel mazzel, want het was erg slecht weer.

Nadat iedereen de tent op had gezet, hadden we om 22:30 levend bingo. Dat is bingo maar als je dan een cijfer hoorde dan zeiden ze er nog iets achter aan bijvoorbeeld nummer 10 pak een lepel dus als je nummer tien had dan moest je een lepel zoeken. Dat was ongeveer 23:15 afgelopen. Daarna gingen we slapen, na een goede nachtrust (niet dus) moesten we zaterdag morgen vroeg uit bed voor de ochtend gymnastiek. En daarna gingen we ontbijten. Om 10.30 uur gingen we repeteren, tot ongeveer 12 uur voor het concert in Workum. Daarna gingen we middag eten, we kregen wit brood en bruin brood. Daarna begon het keihard te regenen, veel tenten moesten afgebroken worden omdat ze lekten of bijna wegwaaiden. Maar gelukkig waren dat maar weinig.

’s Middags hadden we met zijn allen film gekeken. Maar om 14:30 gingen de meesten weg, want toen ging het zwembad open. Om ongeveer 17:00 gingen we patat eten. Daarna hadden we een concert in Workum. Maar wij waren er niet alleen, er waren heel veel andere korpsen. Het was erg leuk. Toen we weer op de camping waren, was de bonte avond. Dat was erg gezellig. Er waren quizen en dansjes en werd geplay backt en zelfs de pain game werd nagedaan dat was echt te gek!!!!

Toen de bonte avond afgelopen was, was er een disco. Toen de disco afgelopen was moest iedereen naar de tent (de meesten deden dat niet en gingen stiekem bij iemand anders in de tent!!! ). De volgende morgen werden de meesten pas om 10:00 wakker, en konden ze meteen aanschuiven voor het ontbijt. Om 10:30 hadden we met zijn allen bingo. Daarna gingen we zwemmen maar je moest om 12:30 terug zijn voor het eten. Om 15.00 was er nog een concert op de Kuilart ter afsluiting van het weekend. Het concert was erg leuk. Toen het concert afgelopen was moest iedereen zijn tent opruimen, en daarna nog even helpen met het afbreken van de legertent. Toen dat klaar was ging iedereen moe naar huis en was het korpskamp afgelopen. Het was een geslaagd weekend, ondanks de vele regen.

En de spreuk van dit weekend was HOMME HOMME HOMME BIER MAT DER KOMME!!! ( voor de leiding natuurlijk, want wij mogen nog geen alcohol drinken) We hopen volgend jaar op beter weer.

Groetjes jeugdkorps de trijeklank ( Femke Veenstra en Ilona van der Horst)

Tijdens het kamp

 

 

Foto’s van het kamp zijn te zien op: http://www.mijnalbum.nl/Album=TZW4C3BF