Nieuws vanuit Talma State

2 november 2011

in Talma State

Beste dorpsgenoten,

Op het moment van schrijven zitten we volop in de voorbereidingen van de herfstmarkt, maar wanneer u dit leest hebben we het al gehad en hopen we terug te kunnen zien op een geslaagde dag met een goede opbrengst zodat we een duo-fiets kunnen gaan kopen.

Wii-activiteit in Talma State

De WII activiteit is al een beetje ingeburgerd. Eerst is het, het onbekende maar het trekt al steeds meer bewoners aan.

Het uitstapje bij loonbedrijf Attema was een succes. Er stond koffie en oranjekoek klaar voor de gasten. Geweldig. Leuk om zo de bedrijven in Heeg te kunnen bezoeken. We waren al eerder met een groepje bij Veenstra schilders welkom. Bedrijven Veenstra en Attema bedankt voor jullie gastvrijheid. We kloppen vast nog wel eens bij een bedrijf aan.

Bezoek bij Attema

Over de aankomende nieuwbouwplannen is in de cliëntenraad iets meer duidelijkheid gegeven door Elkien. Het is duidelijk geworden dat ze nooit eerder dan in 2013 gaan starten. Dit heeft o.a. te maken met het sociaal plan. In november zal er een informatie-ochtend gehouden worden voor de bewoners van Talma State. Daarna kan ik er meer over vertellen in de Sylboade.

Mededeling voor de collectanten; In het nieuwe gedeelte, zorgdeel is het niet de bedoeling om met collectes bij de deuren langs te gaan. Het is eventueel mogelijk om een bus bij de receptie neer te zetten maar dat is dan wel op eigen risico.

Bedankt en tot ziens in en bij Talma State.