Koninginnedag in Heeg!

19 april 2012

in Evenementen

Op Koninginnedag zal het ’s middags in en om It Heechhûs een gezellige drukte zijn met allerlei activiteiten voor jong en oud. De jeugd kan zich van de creatieve kant laten zien door wat moois te timmeren in het “spijkerdorp”. Hout en spijkers liggen klaar maar neem wel je eigen hamer mee. Met Wypkje komen de heupen los wanneer je met haar het Zumbadansen gaat leren. Voor de jongste bezoekers is er een springkussen en zijn er diverse grote gezelschapspellen zoals ezeltje prik, vier op een rij en een super grote twister. Of ga de ranjakoe melken voor een lekker glas limonade.

Rond een uur of vier gaat de oudere jeugd strijden om het eerste Hegemer kampioenschap buikschuiven op een zeperige buikschuifbaan. Kom je aanmelden of kom dit spectaculaire gebeuren aanmoedigen.

Beproef je geluk met het draaiend rad en/of de enveloppenactie voor mooie prijzen die beschikbaar zijn gesteld door de plaatselijke ondernemers. De beentjes kunnen van de vloer met muziek van Michiel de Waal, terwijl ook de barbecue wordt aangestoken.

De ingrediënten voor een feestelijke Koninginnedag zijn aanwezig, wij hopen dat vele mensen van de partij zullen zijn om dit met ons te vieren.

Met vriendelijke groeten,

de “oranje commissie”

Corrie, Marije, Wypkje, Hylke en Minke