Benefietavond Heechspanning

3 februari 2013

in Aankondigingen

23 feb Benefietjûn Heechspanning!

logo-heechspanningVol trots presenteren we alvast een aantal van de internationale sterren die hun opwachting zullen maken tijdens de 2013 versie van de Heechspanningsbenefiet.

Het begon in 1973 met Ring ring, in ’74 wonnen ze het Eurovisie Songfestival met ‘Waterloo’ en in 2015 doen ze hoogstwaarschijnlijk mee met ‘sterren springen uit een vliegtuig’. Dan weten jullie allemaal dat we het hebben over: Abba! Het nummer is nog even geheim maar het is beslist een meezinger.

Van hetzelfde kaliber is natuurlijk Harry Slinger. De enige die al in 1980 in de gaten had dat Diederik Stapel en Lance Armstrong niet helemaal de waarheid zouden gaan vertellen. Zou hij zijn rode muts dragen?

De Benefietavond is niet alleen een geweldig feest, het is ook een enorme bijdrage aan het mogelijk maken van Heechspanning. Jullie brengen als bezoekers op deze avond via de 8 euro entree een hele theateract bij elkaar. Er is dan ook geen artiest zo welkom als Johnny Cash! En hij komt niet alleen, zijn vrouw June Carter komt eveneens en ze zingen live een duet in het Heechhûs.

En in de categorie: “And now, for something completely different”: Greenday! Voor veel mensen is de cd Dookie het enige gifgroene straatfestival-heegcd-doosje in de kast. In 1995 hadden ze een superhit met ‘Basket Case’, ze doen dat in 2013 dunnetjes over. En er is meer, veel meer, één vooraankondiging nog? In raadselvorm dan: Wie hadden hun doorbraak op het hoofdpodium van Pinkpop in 2000? Ze zullen er zijn.

De avond wordt weer dansend afgesloten met een spetterende feestband. Na een aantal jaren ‘Special Treatment’ als slotact hebben we een nieuwe afsluiter. We zullen ‘m vermelden op de posters in het dorp. Jullie zijn allemaal van harte welkom op één van de leukste winterfeestjes van Heeg. Zaterdag 23 februari , vanaf 21.00u it Heechhûs

Tot de 23e!

Het Heechspanningbestuur,

Aukje, Bokke, Feddy, Freerk, Maaike, Paula, Rein, Trynke en Thijs