Voorwoord

3 februari 2013

in Overig nieuws

Beste lezer(es),

voorwoord-jan-13U hebt de gecombineerde januari/februari editie van de Sylboade te pakken. Het is weer de eerste in het nieuwe jaar. De Kerstdagen en Oud&Nieuw lijken alweer lang geleden. Hopelijk is het nog niet zò lang geleden, dat u nu al uw goede voornemens bent vergeten of naast u neer heeft gelegd. Maar hierover kunt u meer lezen in deze Sylboade.

Met het ijs weer in de sloten lijkt het op dit moment echt winter. Schaatsen op het open water zit er helaas nog niet in, maar op de verschillende ijsbanen in de buurt is het wel mogelijk. Het is nog even afwachten wat de winter verder nog gaat doen. Maar stop de schaatsen nog maar niet te ver weg…

Of heeft u niet zoveel met de winter, de kou en de donkere dagen? Bent u liever wat dichter bij de warme zon? Met een paar uurtjes vliegen bent u op ’n zonnige bestemming waar u heel goed kunt “overwinteren”. Maar misschien wilt u juist de echte winter meemaken op de latten in Oostenrijk of Frankrijk? Ach, voor ieder is er wat wils…

Binnenkort staat Carnaval alweer op de agenda. Dan kan er boven op zolder of achter in de kasten gezocht worden naar leuke kostuums voor de kinderen. Maar ook de ouderen doen uiteraard mee aan dit feest. Even een dag dat je je als iemand anders kunt voordoen, maar daarna natuurlijk wel weer je eigen kleren aantrekken want ’t blijft natuurlijk geen feest!

Dan tot slot nog een mededeling van redactionele aard. We krijgen regelmatig mailtjes met kopij met de vraag of het in meerdere aankomende Sylboades geplaatst kan worden. Om teleurstellingen te voorkomen willen we u vragen om hetzelfde mailtje dan gewoon nogmaals voor de betreffende maand in te sturen. Op deze manier hebben wij elke maand helder in beeld welke kopij geplaatst moet worden, en weet u dat deze ook weer geplaatst wordt.

Dan rest mij nu alleen nog u heel veel leesplezier te wensen!

Namens de redactie

Marcel Langeland (voorzitter)