Nieuws vanuit Talma State

5 april 2013

in Talma State

Beste dorpsgenoten,

Alweer tijd om een stukje te schrijven voor de Sylboade, wat gaat de tijd toch snel. Vorige keer was Talma State regelmatig te lezen en dat is ook tekenend van waar we op het moment volop mee bezig zijn. Namelijk PR en marketing. De kranten staan vol van de bezuinigingen en wij proberen daar als Tellens/Talma State op in te spelen om bestaansrecht te houden. Wat we doen is de locatie nog sterker maken om zo de omgeving te prikkelen om Talma State binnen te komen en om mensen te stimuleren producten van Tellens af te nemen. We willen meer samen werken met locale verenigingen en ondernemers.

De week van de Weide Vogels was er weer een mooi voorbeeld van. Een hele fijne samenwerking met de vogelwacht. Super!

Waar we voor willen waken is dat het vervelend wordt. We willen goede zorg, hulp en aandacht geven om kwaliteit van zorg en wonen te waarborgen. Dat is waar het over moet gaan. Ons motto is: “lekker ite, leave suster en altiid wat te dwaan”

Nieuwbouw: Elkien moet heel veel bezuinigen hebben we kunnen lezen maar voor alsnog staat de sloop gepland in okt/nov van dit jaar.

16 maart stond in het teken van de Opendag Zorg en Welzijn en NL Doet.
Hier is in de vorige Sylboade uitgebreid over verteld. We konden i.v.m. de vorst in de grond buiten niks beginnen maar binnen kon er voorwerk worden gedaan.

NLDoet

NLDoet

Het was een gezellige en toch ook nog een productieve ochtend.

In april staan er weer verschillende activiteiten op het programma zoals:

donderdagavond 9 april
Trekzakclub
‘De Pûdelûkers’

zaterdagavond 27 april Klassieke muziek: Trio Cortado

En natuurlijk 30 april moeten we met elkaar gaan uitpakken lijkt mij. Want dat wordt wel een of het hoogtepunt van het jaar.

Tot ziens in en bij Talma State.

Vriendelijke groeten,
Foekje Bakker