Voorwoord

10 juli 2013

in Voorwoord

Geachte lezer(es),

Microsoft Word-document 10-7-2013 120230Het is bijna niet te geloven, maar dit is alweer het laatste nummer van de 31e jaargang van de Sylboade! Het redactionele jaar is weer voorbij gevlogen en hebben weer mooie en goed gevulde nummers opgeleverd. Met dit laatste nummer heeft u de gecombineerde editie te pakken voor de maanden juli en augustus; de zogenaamde zomer-editie. Zoals deze naam al doet vermoeden, gaan we de vakantieperiode in en hopen we met zijn allen te kunnen genieten van een zomerse periode. Zon, water, BBQ-en, zeilen…..dat zijn wel de ingrediënten voor een top-vakantie!

Wij als redactie gaan ook even genieten van dit zomer-reces. Maar Heeg ontvluchten zullen we zeker niet, want hier is volop te beleven deze zomer! Zo hebben we het Heechsimmerfestival en de Hegemer Findeliersdagen weer in het verschiet. De echte watersporter ziet ook weer uit naar het Skûtsjesilen. Het zal u als Hegemer wellicht al zijn opgevallen: de boom van Piersma is gekapt. Deze beeldbepalende boom voor het aanzicht aan de Syl was ziek en moest zodoende gekapt worden om gevaarlijke situaties te voorkomen. De Palingaak aan de werf is nu wel nog beter te bewonderen…

Laat ik dit laatste voorwoord eindigen door u, namens de hele redactie, een hele fijne zomer te wensen. In september zult u dan weer het eerste nummer van de 32e jaargang in uw brievenbus aantreffen. Tot dan!

Namens de redactie

Marcel Langeland (voorzitter)