Muzikale Wintermiddag

10 december 2013

in Aankondigingen, De Pudelukers, Willekoar

Op zondagmiddag 19 januari 2014 zal er een optreden plaatsvinden van twee heegemer verenigingen. Op deze middag laten het Willekoar en de trekharmonicaclub “de Pudelukers” horen wat zij op muzikaal gebied zoal kunnen. Het Willekoar staat onder leiding van Louiza Saitova die, in de jaren dat ze in nederland woont, veel bewondering en respect heeft geoogst. Louiza Saitova heeft inmiddels haar eigen stempel gedrukt op het Willekoar dat zich deze middag zal presenteren met prachtige liederen.

De Pudelukers bestaan inmiddels 7 jaar en zijn een club met ongeveer 40 enthousiaste leden welke in wisselende samenstelling de afgelopen jaren bij diverse gelegenheden hun muzikale talenten hebben laten horen. De presentatie van deze middag is in handen van Yldau Gijsen. Ook zij zal deze middag vast iets van haar muzikale talenten laten horen.

Beide verenigingen nodigen u hierbij van harte uit om te genieten van een gezellige muzikale middag in het Heechhûs. De middag begint om 15.30 uur en duurt tot………

Om de entreeprijs hoeft u het zeker niet te laten, de entree is gratis