WC-papieractie Heeg

10 december 2013

in Aankondigingen

wcpapier-actie

Wat: huis-aan-huis verkoop van wc-papier 6 rollen (4-laags) voor maar € 3,00 per pak!

Wanneer: Donderdag 12 december 2013 (dus niet op vrijdag 13 december 2013!)

Tijd: van 18.30 uur – 20.00 uur

Waar: verzamelen bij de Ichthuskerk

Alle jeugd en jongeren (vanaf ongeveer groep 8) worden van harte uitgenodigd om met deze actie mee te helpen! Wie meehelpt kan, als hij/zij dat leuk vindt, ook mee naar het Glazen Huis in Leeuwarden om de opbrengst van deze actie te overhandigen. Dat gaan we doen op zaterdagmiddag 21 december 2013. Natuurlijk is ook alle volwassen hulp van harte welkom, het zou fijn zijn als u een auto meeneemt voor het vervoeren van het wc-papier naar de verschillende buurten.

Dit is een spontane actie, we weten niet op hoeveel verkopers we kunnen rekenen en dus kan het zo zijn dat we niet alle buurten van Heeg bij langs kunnen gaan. We hopen op uw begrip!

Het is mogelijk om vooraf wc-papier te bestellen. Contactpersoon is Jitske Krol.

Een hartelijke groet van de jeugdraad van de protestantse gemeente te Heeg

3FM Serious Request 2013 aandacht voor kinderen die sterven aan diarree

3FM Serious Request 2013 vraagt aandacht voor kinderen die jaarlijks onnodig sterven aan (de gevolgen van) diarree. Dit is een stille ramp die het gevolg is van gebrek aan schoon drinkwater, zeep en toiletten.

De drie DJ’s die van 18 tot en met 24 december het Glazen Huis in Leeuwarden gaan er in die week alles aan doen om zoveel mogelijk aandacht te vragen en geld in te zamelen voor de aanpak van deze stille ramp. Het Rode Kruis helpt met schoon drinkwater en zeep, met de bouw van sanitaire voorzieningen, en met training en informatie over het belang van goede hygiëne.

Mede mogelijk gemaakt door Coop  Gerritsma