Heech Yn ’t Findel

5 juni 2014

in Heech Yn 't Findel

logo-fyndelOver 3 maanden is het al zover dan zullen de Findelierfeesten weer van start gaan op 5 september en daarom wilden wij jullie al een voorlopig programma geven.

Vrijdag

Het Vrijdags programma begint om 16:00 met een 50+ middag waar er onder andere foto’s zullen worden geshowd van de Findelierfeesten door de jaren heen.

Om 18:00 uur is er een broodtafel aanwezig.
Vanaf 19:30 begint het toneel met stukjes over Heech en Hegermers van vroeger.

De muzikale afsluiting van de avond zal verzorgd worden door Paul Vlaar, die na een jaar van afwezigheid de boel weer komt opvrolijken. Hij zal beginnen om 21:00 en eindigt rond 01:00

Zaterdag

Zaterdag begint het feest om 14:00 met een kinderprogramma. Er zullen spellen en schmink aanwezig zijn en ook wordt de middag opgeleukt door een Typetje die ook wat muziek voor de kinderen zal draaien.

Om 16:30 willen we van start gaan met het volleybaltoernooi.

De muziek van de avond zal verzorgd worden door de band La Stampa en zal beginnen om 21:00.

Zondag

De zondag begint traditie getrouw met de kerkdienst die om 10:00 uur zal aanvangen. Na de kerkdienst zal de bar opengaan zodat er nog even wat na gepraat kan worden.

Om 13:00 begint de Drekrace. En vanaf 16:00 start er een kinderdisco verzorgd door Marieke & Marieke.
Als Muzikale afsluiting komt de band Van geeft’ m die ook vorige jaar met veel succes aanwezig was.

Verder willen wij jullie er nog op wijzen dat er nog steeds Kandidaten/vrijwilligers ingezonden kunnen worden voor de Findelier fan it Jier die wij dan met z’n allen even in het zonnetje kunnen zetten.

Bestuur Heech Yn’t Findel.