Korpskamp Crescendo Heeg

15 juli 2014

in Crescendo

13, 14 en 15 juni zijn Trijeklank  uit Heeg en Excelsior XS uit Schraard op korpskamp geweest. Op de Kuilart met veel plezier. Vrijdag 13 juni eerst de tenten op zetten oranje kleding aan voor Nederland-Spanje. 21:00u het begint de spannende wedstrijd Spanje-Nederland 1-5! Er werd dus heel hard gejuicht. Daarna de spooktocht, bedacht door Pieter en Bart. En wie heeft er gewonnen; Hanna haar team. Toen maar naar bed maar begeleiding blijft door feesten.

Dan de volgende morgen. Beginnen we met ochtend gymnastiek verzorgd door Eline en Hanna. Sportief doet iedereen mee ook de begeleiding.
Daarna maar een stevig ontbijtje. Daarna de eerste toeter les: uitbundig getoeterd door iedereen. En hard geslagen door het slagwerk. En dan maar lekker lunchen. ’s Middags hadden we zeskamp verzorgd door Klaas, met als winnares Hanna. Toen konden we zwemmen.  Uit het zwembad vandaan kregen we patat. Even pauze want 18:45 een concert in Workum. Vanwege het mooie weer was dit buiten. Als laatst zijn we aan de beurd. En daarna met z’n allen de cup song erg veel pret dus.

Daarna weer terug naar de Kuilart. En toen bonte avond verzorgd door iedereen. En daarna disco!!!. Danskoning: Thom. De volgende morgen weer even ochtendgymnastiek. En daarna ontbijten  en tent opruimen. Als laatst nog een concert bij de Kuilart. Daarna opruimen en naar huis en vroeg op bed. Het was weer een heel leuk korpskamp met dit jaar prachtig weer.

Jetze Wijnja

korpskamp slotconcert

korpskamp slotconcert