BSO Bernewille

8 augustus 2014

in BSO Bernewille

Loom virus
Alle kinderen zijn aan het ‘loomen’.
Er worden mooie creaties gemaakt van al die gekleurde elastiekjes! Zo hebben we al geleerd om een mooi armbandje te maken met behulp van een vork. Onder andere worden er vissengraat armbanden, minion figuurtjes (van de film ‘verschrikkelijke ikke’), strikjes, hartjes, ijsjes, regenboog armbanden en natuurlijk de WK-kleuren armbanden gemaakt.
Een leuke hobby, waar alle kinderen (en de leidsters) druk mee zijn.

WK voetbal
Wanneer deze editie van de Sylboade uitkomt is het WK al in volle gang. Nederland heeft de poule wedstrijden gespeeld, zullen ze naar de volgende rond gaan?
Enkele vragen die nu bij de BSO gesteld worden zijn: Hoe ver zal het Nederlands elftal komen?, wat is de opstelling?, wie wordt de topper van het Nederlands elftal?. Wij hebben er in ieder geval zin in! De BSO kleurt al oranje en diverse activiteiten omtrent het WK voetbal worden er gedaan. Zoals: penalty schieten, maak je eigen voetbal elftal, pompoms maken om de spelers aan te moedigen en er zijn ook diverse WK kleurplaten. Hup Holland Hup!

Zandcreaties
Met het heerlijke weer kunnen de kinderen uren in de zandbak spelen. We hebben hele mooie creaties gezien, het zandsculpturen festival is er niets bij. Zo hebben we een mega hoge bult van zand gezien, een ‘Clash of Clans’ kasteel, burchten, grachten, boerderij met graanakkers + sproei installatie enz.
Hieronder een impressie

Zomervakantie
De zomervakantie staat voor de deur! Het thema voor deze vakantie is ‘vakantielanden’. Veel landen komen aan bod met bijpassende activiteiten.
Dat wordt vast en zeker een top vakantie!

Welkom
Afgelopen periode hebben zijn er een aantal nieuwe kinderen bij de BSO erbij gekomen. Dit vinden we hartstikke gezellig en daarom willen we Jente, Guidon, Dylvan en Jinte van harte welkom heten.