Voorwoord

8 augustus 2014

in Voorwoord

Geachte lezer(es),

Dit is alweer het laatste nummer van de 32 jaargang van de Sylboade. We hebben weer een mooie reeks van nummers uit mogen brengen, boordevol met informatie over Heeg en de Hegemers. We hopen dat u er net zo van heeft genoten om ze te lezen, als wij om ze te maken.Het is altijd weer een flinke klus, maar het resultaat mag er zijn!

We gaan als redactie nu even van onze vakantie genieten en ook de vrijwilligers voor de distributie hebben hun wel verdiende maandje vrij. Op 2 september komt de eerstvolgende Sylboade weer uit als frisse start van de 33e jaargang!!

Weet u al wat u gaat doen deze zomer? Trekt u erop uit? Of wordt het volop genieten in en rondom uw eigen huis? Als u dan toch in Heeg blijft, hou dan de activiteiten kalender goed in de gaten! In de zomermaanden bruist het in Heeg van leuke evenementen; Het Heechsimmer festival op het strandje, Timmerdorp voor de jeugd, Zomermarkten in het centrum van Heeg, Skûtsjesilen. Dit is zomaar een greep uit het programma, maar er is meer….veel meer!

Ik zou zeggen: geniet van uw vakantie en geniet van de bijzondere dingen zo dichtbij! Ga even lekker het water op met uw boot. De gezellige drukte op het Heegermeer, of juist even lekker de rust en natuur op de Poelen. Of gezellig zwemmen en picknicken bij het recreatiestrandje als u zelf geen bootje heeft. Ook dan kunt u genieten van de vergezichten over het prachtige Heegermeer. Wat dacht u dan van een wandeling of fietstochtje? U begrijpt vast dat ik zelf al genoeg plannen heb voor mijn vakantieperiode;-) Ik zal me zeker niet vervelen in het mooie Heeg!

Ik wens u weer veel leesplezier!

Marcel Langeland (voorzitter)