Zomerprogramma 2014

7 september 2014

in Overig nieuws

Er was deze zomer altijd wat te doen in Heeg.

Zomerprogramma Heeg:
De afgelopen 7 vakantieweken heeft Heeg Promotie een spetterend zomerprogramma neergezet. Gasten en ook Hegemers hebben kunnen genieten van gezellige markten, 6 Hegemer Musykjunnen, vrijdagacties als spijkerbroek hangen of Fierljeppen, met de boer vroeg op, suppen, kanovaren, bingo, fly boarden, knutselen, statego, Jeu de Boulles, sloepentochten, sumo worstelen, vossenjachten, varen met de palingaak en Skutsje Avontuur en nog veel meer.

Het VVV recreatieteam heeft voor iedere week een gevarieerd weekprogramma gemaakt. De vele vrijwilligers en vele ondernemers hebben meegeholpen om het programma te laten slagen en Heeg hiermee op de kaart te zetten.

Hoe zijn de nieuwe activiteiten verlopen ??
* Vroeg op met de boer: maandagochtend vroeg opstaan en kijken hoe het toegaat op een boeren bedrijf: iedere maandag 20 – 30 gasten en op 11 augustus zelfs Omrop Fryslan radio.

* 4x zomermarkt 2014 (22/7 – 29/7 – 5/8 en 12/8) van 12.30 – 18.00 uur in de Harinxmastrjitte/ De Syl:  Veel belangstelling van gasten en kraamhouders. Leuk als er IFKS skûtsjesilen is

* 6x Hegemer Musykjun op vrijdagavond: Beware beet het spits af. Yldau en Drive By speelden samen bij de Watersport. Flat Tire had de stemming er goed in op het terras van de  Jonas.  Funky Five en  Nicsz kregen veel belangstelling bij De Boeier/ ’s Landswelvaren.

Vrijdagavond is het na de Spijkerbroeken  altijd gezellig in Heeg.

Fierljeppen

Fierljeppen

* Fierljeppen in de Syl: Rimmer Abma zorgde voor een spannende strijd in de leeftijdscategorieën: 8-12 jaar, 13-16 jaar en bij de heren. Jelle Zijlstra werd kampioen met een afstand van 12.80 mtr.

* Het avondverhaal in het Heempark hebben we wegens gebrek aan belangstelling gestopt.

Promotie en gastheerschap doe je samen:
De afgelopen zomermaanden hebben we met het Timmerdorp en het Zomerprogramma gemerkt dat we door eendrachtige samenwerking en Heeg Promotie tot veel in staat zijn. Gasten komen graag of blijven langer in Heeg als er wat te doen is. Ze worden ambassadeurs van Heeg: “In Heeg is het leuk”. “Daar moet je heen” !

Ook de Hegemers zelf doen mee met de activiteiten en houden van gezelligheid. De horeca werkt samen en brengt ons 6x leuke muziek op straat. De middenstand brengt 4x een markt: dat doen we vaker !! Natuurlijk gaat er ook wel eens wat fout. Bedankt dat u soms de overlast heeft geaccepteerd.

Bedankt alle sponsors, vrijwilligers en betrokkenen voor de inzet in de afgelopen maanden. Deze zomer heeft Gastvrij Heeg zich volop laten zien. Komende winter gaat Heeg Promotie aan de slag voor 2015.

Er is ook komende zomer altijd wat te doen in Heeg !!