W.S.H. Cursussen 2014-2015

21 oktober 2014

in Water Sportvereniging Heeg

Zoals iedere winter organiseren de W.S.H. ook dit jaar weer diverse cursussen, te weten: Vaarbewijs 1, Vaarbewijs 2 en Marifoon. Indien er voldoende belangstelling is, zal ook de cursus TKN (Theoretische Kust Navigatie) weer worden gegeven.

Met onze prijsstelling zijn we scherp concurrerend met andere verenigingen en opleidingsinstanties! De cursussen zijn bedoeld voor een ieder die zijn vaarbewijs of marifooncertificaat wil halen en/of zijn theorie op peil wil brengen. De cursussen duren gemiddeld 5 avonden.

Aanmelding en kosten:

Aanmelden kan via het aanmeldingsformulier op de site van de W.S.H. (www.wsheeg.nl), of door onderstaand strookje ingevuld in de brievenbus van de W.S.H. te doen.

(Adres W.S.H., it Eilân 69, 8621 CT Heeg.)

 

cursus Vaarbewijs 1 Vaarbewijs 2 * Marifoon TKN
W.S.H. leden € 85,- € 85,- € 65,- € 105,-
lid zustervereniging € 95,- € 95,- € 75- € 120,-
niet leden € 105- € 105,- € 85,- € 130,-

* Alleen toegankelijk voor cursisten in bezit van Vaarbewijs 1.

Cursus data:

De definitieve data voor de cursusavonden worden in overleg met de cursusleider vastgesteld, afhankelijk van de belangstelling. De cursus Vaarbewijs 1 zal naar verwachting eind oktober beginnen. Z.s.m. aansluitend zal de cursus Vaarbewijs 2 worden gestart. Marifoon en TKN worden onafhankelijk van deze cursussen gegeven en de data daarvoor worden vastgesteld wanneer er voldoende inschrijvingen zijn. Zodra de avonden bekend zijn worden deze vermeld in onze agenda op de website en aan de deelnemers doorgegeven.