Heechspanning – Benefiet 2015!

23 november 2014

in Evenementen

HeechspanningHet lijkt nog ver weg maar het jaar loopt alweer tegen zijn einde en dus tijd om weer aan het werk te gaan! Onze eerste vergaderingen zijn ook alweer achter de rug en dus zijn wij druk bezig weer een Benefietavond te organiseren. De Benefietavond is voor Heechspanning nog steeds een belangrijke vorm van inkomsten, deze avond zorgt ervoor dat wij ieder jaar nog weer Heechspanning mogen organiseren. Een dag dat er zoveel mensen naar Heeg komen om met zijn allen er een mooi feest van te maken. Kortom erg belangrijk!

De datum voor het Benefiet 2015 is al gepland en wel op Valentijnsdag! Zaterdag 14 februari 2015 staat het podium van het Heechhus weer klaar voor al die Hegemer artiesten die voor een avondje hun zangtalenten willen laten horen. Alleen, met collega’s, vrienden, familie of noem maar op. Na al het lokale talent komt er weer een leuke band de avond afsluiten en kunnen we dus even met de voetjes van de vloer!

Wil jij ook graag het podium bestormen tijdens het benefiet meld je dan aan bij een van de bestuursleden of via de mail op email hidden; JavaScript is required. Deelname is natuurlijk gratis maar we vragen je wel een grote fanclub mee te nemen die avond! 😉

Tot de 14e februari allemaal!

Het bestuur Heechspanning

Ps: kijk ook eens op onze website (www.heechspanning.com) bij de foto’s van het Benefiet en kom alvast in de sferen…