Samenwerkende voetbalteams

22 november 2014

in vv heeg

BENEFIETAVOND SAMENWERKENDE VOETBALTEAMS

zaterdagavond 8 november, It Heechhûs


Het zal niemand ontgaan zijn dat er sinds dit voetbalseizoen sprake is van een nieuwe samenwerking van de drie voetbalclubs uit Oudega, Hommerts/Jutrijp en Heeg. De bal rolt, de kinderen voetballen.

Er zijn vijf Samengestelde Teams: een A1, twee B-elftallen en twee meisjesteam (D en C).  Dankzij deze samenwerking kunnen in alle drie de dorpen kinderen in de buurt blijven sporten, omdat er geen teams opgeheven hoeven te worden. Kinderen kunnen ook op hun eigen niveau blijven voetballen, wat hen behoudt voor de sport. Bovendien is het voortbestaan van alle drie de verenigingen beter geborgd, omdat er genoeg jeugd van allerlei niveau blijft voetballen.

De plaatselijke ondernemers steunen de nieuwe samenwerking gelukkig van harte. Er zijn maar liefst vijf nieuwe shirtsponsors gevonden voor de ST-teams: Loon en aannemingsbedrijf Attema, Drogisterij Jantien, HCR De Watersport en Hettinga installatiebedrijf uit Heeg en Autobedrijf Feike Hoogterp uit Gaastmeer. Hun naam zal prijken op een volledig nieuw tenue, dat aan het eind van dit jaar gepresenteerd zal worden. Spontaan hebben zich ook  individuele sponsors gemeld.

Vv Oudega, vv HJSC en vv Heeg hebben de nieuwe samenwerking feestelijk ingeluid met een gezamenlijke openingsdag in Oudega, begin augustus voor alle jeugd waarop de intentieverklaring door de besturen van de drie clubs is getekend. Hierover is een artikel verschenen in het Sneeker Nieuwsblad. Begin oktober besteedde ook Groot Sneek ruim aandacht aan de samenwerking.

Het volgende programmapunt is onze benefietavond. De toegangsprijs voor de avond bedraagt €5,00 tot en met zestien jaar, €10,00 vanaf 17 jaar. We hopen de STOHH-kas met de entreegelden te kunnen spekken, dus

steun de samenwerking en komt allen !

We hebben een mooi programma samen kunnen stellen:

Programma benefietavond zaterdag 8 november in It Heechhûs
22.00 – 22.30  Johannes Rypma uit Oudega
22.30 – 23.15  7 it is!  (voorheen Outlet)
23.30 – 01.00  DJ Jaap-Ruben v/d Bij