Boeiernieuws

24 december 2014

in Overig nieuws

Klaverjassen.

De competitie is weer van start!!! Op drie oktober  barstte de strijd weer los. Jantine Kiestra was de gelukkige die de eerste prijs mee naar huis mocht nemen. Zij had 7075 punten. De tweede prijs was voor Menne  Attema met 6746 punten. Hannie v/d Werf werd derde met 6373 punten op de voet gevolgd door Epie Gerritsma  met 6164 punten.  De hekkensluiter was Feico de Jong met 5232 punten.

De 24ste oktober waren er gezellig 16  klaverjassers die streden om de vleesprijzen. Jouke v/d Heide nam de eerste mee!!  Hij behaalde 7664 punten . Zijn broer Jan had 7396 punten en sleepte daarmee de tweede prijs in de wacht.  Derde werd Epie Gerristma  met 6799 punten en Douwe Kiestra  wist met 6665 punten de vierde plek te veroveren.  De poedel prijs ging deze keer naar Oeke Oost. Zij behaalde een score van 5279 punten.

5 December is de eerst volgende competitie avond.

Kroegquiz.

Zet  19 december  ook maar in de agenda……dan is er weer een kroegquiz.    Geef je op met een team van vier personen en strijd mee voor de wisselbeker!!
Opgeven kan aan de bar,  per email: email hidden; JavaScript is required
De inleg is €5,= per team en we beginnen om ongeveer 20.00 uur.

Tot ziens in “De Boeier”