Een nieuwe salon in Heeg….

6 februari 2015

in Verhalen

Volgens sommige bladen is de mani-en pedicure salon het meest populair onder de startende ondernemers in het jaar 2014. En natuurlijk loopt Heeg hiermee niet achter… Want wij hebben sinds kort Dieuwke de Jong‼ En natuurlijk is het dan hoog tijd voor een gesprekje.

Sinds 1 december 2014 zit ze in de ruimte boven de kapsalon van Paula in de Harinxmastrjitte. Daar heeft ze een pedicure salon ingericht. Ze deelt de ruimte samen met Carolien de Jong van de West Indie Wax.

Afgelopen zomer heeft ze haar opleiding pedicure afgerond en wilde daar graag iets leuks mee doen. Nou wilde het geval, dat er bij Paula nog wat ruimte was en aangezien één en één toch nog steeds twee is, was de ruimte snel opgevuld. Het delen ervan samen met Carolien is geen enkel probleem, want ze werken nooit tegelijkertijd. Laat dat duidelijk zijn…. Dieuwke werkt op maandag, dinsdag en woensdag en Carolien op vrijdag en zaterdag.

Dieuwke heeft verschillende soorten behandelingen: een basis behandeling waarbij ze allerlei voetproblemen kan verhelpen zoals dieuwke-febrakelige likdoorns of ingegroeide teennagels (brr.). Dan krijgt u aan het eind nog wel een heerlijke verzorgende behandeling van haar.

U kunt ook kiezen voor een cosmetische behandeling, waarbij je een heerlijk voetbad krijgt, een massage en prachtige gelakte nagels… Het nieuwste op dat gebied is de gel nagellak. Lak die onder een LED lamp wordt uitgehard en volgens Bartjes 4 tot 6 weken blijft zitten. Kijk, daar hou ik van…
Inmiddels heeft ze de eerste maand erop zitten en ze mag niet klagen. Op haar Facebook pagina krijgt ze leuke reacties en er komen ook al weer mensen voor een vervolg behandeling. Mooi toch? Ze wil op deze manier rustig starten en kijken hoe ze een en ander eventueel kan uitbreiden. Voorlopig werkt ze ook nog part time bij Parfumerie Jolanda in Sneek. Heeft u last van uw voeten? Of gewoon behoefte aan een heerlijke verwen sessie voor uw trouwe onderdanen? Dan weet u nu waar u naar toe kunt…..

Veel succes!

Agnes de Groot