Heech Yn ’t Findel

2 februari 2015

in Heech Yn 't Findel

findelHEECH YN’T FINDEL
WENST U ALLEN EEN VOORSPOEDIG EN
EEN GEZOND 2015 TOE.

Heech Yn’t Findel is alweer druk bezig met de voorbereidingen van de Findelierdagen 2015. In het bestuur is er ook het een en ander verandert. Afke Groensma-de Hoop heeft  het bestuur verlaten. Wij willen haar voor inzet van de afgelopen 4 jaren dan ook hartelijk bedanken.
Gelukkig zijn er weer nieuwe bestuursleden bij gekomen. In de onderstaande verhaaltjes willen zij hun graag aan u voorstellen.

Hallo…Heegemers.
Ik kom mij even voorstellen als bestuurslid van Heech Yn’t Findel bestuur.
Mijn naam is Anneke Bakker woon vanaf maart hier in Heeg met partner en wel op It Eilân. Ik heb een zoon van 29 en een dochter van 26 en mijn trots mijn kleinzoon van 3.5 jaar. Zelf ben ik 53 jaren jong en adviseuse bij PartyLite en nog een parttime baan als postbezorger hier in Heeg.
Heb Gronings bloed maar heb het reuze naar mijn zin in Friesland.
Nu dit is in een paar woorden Anneke……….
Tot ziens.

Mijn naam is Arjen Zijlstra (18) ik woon nog samen met mijn zus bij mijn ouders aan de Eker. Momenteel ben ik student in Leeuwarden. Ik ben sinds november vorig jaar samen met Lennert Veenstra nieuw in het bestuur gekomen van Heech Yn’t Findel. Lennert en ik hadden samen dezelfde ideeën om iets voor Heeg te gaan betekenen. Na de dorpsfeesten waren wij er over eens dat wij in de organisatie van Heech Yn’t Findel wilden. Ik hoop met het bestuur dit jaar en als het aan mij ligt, de komende jaren fantastische Findelierdagen te organiseren voor jong en oud!
Arjen Zijlstra.

Ik ben Lennert Veenstra, 18 jaar en woon sinds afgelopen zomer in Groningen. Ik studeer daar bedrijfskunde aan de universiteit. Sinds november zit ik bij het bestuur, waar ik penningmeester ben geworden. Ik hoop de komende jaren, samen met de andere bestuursleden, er voor te zorgen dat de feesten leuk en gezellig zullen zijn en dat ze nog lang door zullen gaan!
Groeten Lennert.

Mijn naam is Elbrich. Ik ben 27 jaar. Ik ben geboren en opgegroeid in Wommels. In juni 2014 ben ik in Heeg komen wonen. Sinds juli 2014 ben ik actief als bestuurslid van Heech it Findel, in september heb ik als nieuwste bestuurslid, mijn eerste Findelierdagen meegemaakt, de proefperiode  gehad en ik mag blijven. Inmiddels ben ik verantwoordelijk voor de catering, waar ik mij volledig voor inzet. Zijn er vragen of opmerkingen dan hoor ik dit graag.

Wij zijn al weer druk bezig met de voorbereidingen voor 2015.
Het is belangrijk dat er een altijd weer mensen zijn die in het bestuur zitting willen nemen, zodat een dorp als Heeg zijn dorpsfeesten behoud.
Voelt u zich geroepen, om als vrijwilligers een paar uurtje achter de bar te staan of munten verkopen…
dan kunt u dit mailen naar: email hidden; JavaScript is required
Hopelijk hebben we weer veel plezier, een goed humeur, en heel veel zon met de ”Findelierdagen” in 2015.