BSO Bernewille

22 juni 2015

in BSO Bernewille

Nieuwe buren!
Huh? Wie zijn al die nieuwe kinderen? Allemaal buggy’s, kleine jasjes en tasjes op de gang? Oooow! Het zijn de kinderen van ’t Flinterke! Want sinds dinsdag 28 april is ook ’t Flinterke te vinden aan de tollewei 201!
Met z’n allen in één gebouw is niet alleen handig voor de ouders maar ook super gezellig!

Meivakantie
We hebben veel dingen gepimpt deze meivakantie.
Zo hebben we onder andere glazen potjes versierd met nagellak, een kunstwerk van stukjes wc-rollen, een t-shirt geverfd door middel van ‘tie-dye’ techniek en pennen versierd. Daarnaast werd er ook weer veel gedanst met de ‘Just dance’ voor de WII. Dit is en blijft een super actief en muzikaal spel voor jongens en meisjes, jong en oud.

Jelmer, Its-Jan en Eise hadden uit zichzelf een poppenkastspel voorbereid. Eerst werden de poppen gemaakt, toen werd het script geschreven met alle hoofdstukken en vervolgens geoefend. ’s Middags werden ’t Flinterke en de BSO uitgenodigd als publiek! Het was een spannende voorstelling over piraten, haaien, papegaaien en vissen. Was heel leuk heren, bedankt!
Ook werd er natuurlijk buiten gespeeld wanneer dit kon. Het weer was nogal wisselend maar toch hebben we tussen de buien door heerlijk kunnen spelen.
Af en toe waren de kinderen van ’t Flinterke ook buiten en samen met de BSO was dit super gezellig!
Zo werd er samen gevoetbald, tikkertje gedaan en geracet.
Het was een leuke en gezellig meivakantie.