Nieuw Full Yachtservice bedrijf in Heeg

8 augustus 2015

in Ondernemers van Heeg

Van Veen YachtingNa een aantal fijne en succesvolle jaren in Sneek bij Da Vinci Yachts verhuist Van Veen Yachting naar een eigen pand in Heeg om haar mogelijkheden te vergroten. Het pand aan It Swee 8 in Heeg is gekocht samen met HJC Yachtservice uit Heeg waarmee we al 15 jaar lang plezierig samenwerken. Ook het kantoor van Jachtbemiddeling Friesland, de andere tak van beide bedrijven, krijgt nu haar plek op dit adres.
Het schitterende pand bestaat uit verkoopkantoren, een royale werkloods voor onderhoudswerkzaamheden en uiteraard volop stallingsmogelijkheden zowel binnen als buiten op de wal. Door de aanwezigheid van een eigen kraan met afspuitplaats kunnen wij onze klanten voorzien van alle mogelijke service op het gebied van watersport. Tevens is er een groot aantal ligplaatsen voor verkoopschepen, maar ook om als vaste jaarligplaats te huren. Naast een groot aantal ligplaatsen voor verkoopschepen, biedt de nieuwe locatie volop ruimte aan gasten voor vaste ligplaatsen.
Het is een luxe uitgeruste haven met walstroom bij iedere box, water en een luxe douche en toiletgebouw voor jachthavenklanten. Het hele terrein wordt bewaakt met camera’s.

De samenwerking met Da Vinci Yachts blijft gewoon bestaan en u kunt bij ons gewoon terecht voor de verkoop en aankoop van uw Da Vinci. Uiteraard doen wij dit in nauwe samenwerking met Steven en Rachel Boersma van Da Vinci Yachts.
Met zo veel nieuwe mogelijkheden en een zeer succesvolle verkoop in de laatste weken, is Van Veen Yachting met spoed op zoek naar schepen ter bemiddeling of voor inkoop. U kunt gewoon gebruik blijven maken van uw schip terwijl het in de verkoop ligt.
Tevens bieden wij alle mogelijkheden voor onderhoudswerkzaamheden aan uw schip, en verzorgen wij voor u de winterstalling van visboot tot motorjacht en van sloep tot zeiljacht.

Voor alle mogelijkheden en voorwaarden kunt u altijd vrijblijvend contact opnemen via telefoonnummer 0515-432978 of email hidden; JavaScript is required of nog beter: kom gerust langs voor een kop koffie en vrijblijvend gesprek.

HJCVanaf 1 juli heten wij u graag van harte welkom op It Swee in Heeg.
Bij ons staat service op de 1e plaats.

Erik van Veen
Haaije Jan Cnossen