PSZ ’t Pikepoltsje

7 september 2015

in It Pikepôltsje

Wilt u uw kind opgeven voor de peuterspeelzaal? Of wilt u meer informatie? Dat kan natuurlijk!

Pjutteboartersplak “It Pikepôltsje”pikepoltsje
Tollewei 201 | 8621 CX Heeg
Tel: 06-46586382 | www.itpikepoltsje.nl

Wat hebben we gedaan:

Wanneer deze Sylboade bij u op de deurmat valt, zijn de peuters alweer een paar weekjes aan het spelen op It Pikepôltsje. We hopen dat iedereen een hele fijne zomervakantie heeft gehad, met veel buiten spelen en lekker zwemmen! We gaan er met z’n allen weer een fijn schooljaar van maken!

uitstapje kinderboerderij

uitstapje kinderboerderij

De laatste week voor de vakantie zijn we met (bijna) alle peuters naar de kinderboerderij in Sneek geweest. Wat hebben we daar een lol gehad! Spelen in de zandbak, glijden van de glijbaan, trekker rijden, trampoline springen en natuurlijk geitjes en konijntjes aaien.

Uiteraard kon een zakje chips, limonade en een ijsje niet ontbreken! Het was een prachtige zomerdag en de peuters hebben zich prima vermaakt.

Nieuwe peuters:

We mogen Jorik de Vries, Sander Kruis en Famke Leenstra verwelkomen als nieuwe peuters. Fijn dat jullie bij ons komen spelen! We wensen jullie een hele leuke tijd op It Pikepôltsje.

Flexibele opvang

Flexibele opvang nodig? Voor 8 euro per ochtend kan uw zoon of dochter bij It Pikepôltsje terecht. Even navragen of er plek is en op de ochtend zelf graag contant betalen. Veel ouders maken er al gebruik van. Breng uw kindje gerust, wanneer u om wat voor reden dan ook de ochtend nodig hebt (alleen mogelijk wanneer uw peuter reeds staat ingeschreven bij de peuterspeelzaal).