Volleybalvereniging HeecherOp

6 september 2015

in Volleybalvereniging Heecherop

Beachvolleybal met BBQ

Op maandagavond 29 juni was het dan zover. Het beachvolleybaltoernooi van Heecherop kon doorgaan. Een week later dan gepland, maar het was zeker de moeite waard, want het weer was nu super.

Een kleine 30 mini’s hadden zich opgegeven en één volwassene, Froukje. Dat kwam super uit, aangezien zij bekend is bij de Stayokay en bereid was om voor ons de BBQ te verzorgen. Dank nog voor je hulp, Froukje. Je hebt je niet hoeven te vervelen.

Christiaan had de indeling en het speelschema weer super voor elkaar, waardoor er snel kon worden gespeeld. Op 2 velden werd er gestreden en met veel passie gevolleybald. In de pauze was er geen tijd om uit te rusten; de sumo-worstelpakken konden weer worden aangetrokken. Hier werd gretig gebruik van gemaakt.

De wedstrijden waren super spannend. Het niveau van de teams lag dicht bij elkaar. Als eerste zijn geëindigd: Lizan, Floor, Rixt en Lisa. Zij kregen een mooie wisselbeker (beschikbaar gesteld door kapsalon Paula) de rest kreeg een aardigheidje.

We willen Iris en de Stayokay bedanken voor de gastvrijheid en hopen dat we volgend jaar weer mogen komen. Het was dik voor mekaar.

Dan nog even een kort en belangrijk bericht.

Mocht je zin hebben om bij volleybalvereniging Heecherop te volleyballen. geef je dan op. Dit kan bij de bestuursleden Roel de Jong, Henny Gerritsma, Moniek Rijpma, Anita Arema of Myriam Meinsma. Of via de mail (email hidden; JavaScript is required).Heecherop