Trekharmonicaclub “De Pudelukers” – Heeg

19 oktober 2015

in De Pudelukers

Laatste oproep van Trekharmonicaclub “De Pûdelûkers” – Heeg

Trekharmonicaclub “De Pûdelûkers” start dinsdagavond 3 november 2015 weer met de trekharmonicalessen.

Wil jij ook trekharmonica leren spelen in Heeg?
Bij voldoende belangstelling starten we 3 november 2015 (tot half maart 2016) ook weer met een beginnerscursus en kun je je nog aanmelden.
Het uitgangspunt van deze beginnerscursus is het in groepsverband leren spelen op een C/F gestemde 2-rijer trekharmonica met een gedraaide 5e toets op de binnenrij zonder kennis van notenschrift en muziektheorie.

Lessen gevorderde trekharmonicaspelers
Ook ‘begonners’, gevorderden en verder gevorderden etc. zijn van harte welkom, aan de hand van je speelniveau weten onze docenten meestal wel een passende lesgroep voor je te vinden.

Sfeer
De bedoeling is om goed te leren spelen, maar een leuke onderlinge sfeer vinden we ook belangrijk, het einde van de lesavond sluiten we meestal af met een gezellige “derde helft”.

Huurinstrument & leskosten
Heb je geen eigen instrument dan bestaat de mogelijkheid om er een te huren, je kunt dan altijd later beslissen of je zelf een instrument aanschaft.
De prijs van een huurinstrument is € 80,- voor een halfjaar (exclusief € 100,- borg).
Als je na een halfjaar huur besluit tot de aanschaf van een nieuwe of gebruikte trekharmonica (vanaf € 300,-), krijg je de huur retour.
Een cursus bestaat uit 15 lessen van 1,5 uur, de kosten zijn € 100,- incl. lesmateriaal. De lessen worden afgesloten met een feestavond.

Leslocatie
De lessen worden gegeven op dinsdagavond in “It Heechhûs”, It Eilân 67, 8621 CT Heeg, het tijdstip is afhankelijk van de lesgroep waarbij je bent ingedeeld.

Kennismaking
Wil je eerst eens vrijblijvend kennis maken met de trekharmonica of de sfeer proeven:
Kom dan langs op onze inloopavond op donderdag 15 oktober 2015 om 20:00 uur in havencafé “Tante Sjuul”, It Eilân 68, 8621 CT Heeg (op terrein van Jachthaven “Eendracht”).
Alle informatie over de lessen voor beginners, begonners, gevorderden enz. voor het komende winterseizoen kan er worden verkregen.

Het aantal deelnemers is niet onbeperkt.

 De eerste aanmeldingen zijn al binnen!
Dus: Wees er snel bij, dan kun je gezellig meedoen komende winter!

Opgave en/of informatie bij het bestuur van Trekharmonicaclub “De Pûdelûkers”:

Jacob Gijsen
Marlisa Oosterloo
Gatske van der Meer