Natuurwerkdag 7 november in het Heempark

27 november 2015

in Natuur in en om Heeg

Op de eerste zaterdag van november worden natuurliefhebbers in heel Nederland gevraagd te helpen tijdens de jaarlijkse Natuurwerkdag. Heempark Heech is een van de locaties waar vanaf 09.30 tot ± 15.00 uur gewerkt kan worden.
Iedereen – jong en oud – die zin heeft om in deze mooie natuur eens de handen uit de mouwen te steken is vanaf 9.15 uur van harte welkom in ‘Natuera’, het educatiecentrum van het Heempark. De koffie staat dan al klaar.

De natuurwerkdag is elk jaar weer een goed moment om een aantal belangrijke klussen te klaren, zoals het opruimen van snoeihout, het rooien van overtollige bomen, het knotten van wilgen op het knotwilgenlaantje en in het algemeen, het winterklaar maken. Voor de vaste groep vrijwilligers is dat vaak een te grote klus.

Wij vragen u dan ook deel te nemen aan deze leuke, gezellige, nuttige en belangrijke activiteit voor het dorp.
Bovendien zorgt deelname voor betrokkenheid, zodat u straks met extra veel plezier – met kennissen, familie of alleen – door uw wandelge-bied kunt lopen en er nog meer van zult genieten!

Er wordt gezorgd voor koffie, thee en frisdrank gedurende de gehele dag en tussen de middag voor een heerlijke kop soep. Wij vragen u wel zelf te zorgen voor uw lunchpakket; de buitenlucht maakt hongerig!

Om een en ander in goede banen te kunnen leiden is het wel belangrijk dat u zich voor deze dag opgeeft.
email hidden; JavaScript is required
www.natuurwerkdag.nl

natuurwerkdag in Heempark Heeg

natuurwerkdag in Heempark Heeg