Volleybalvereniging HeecherOp

24 december 2015

in Volleybalvereniging Heecherop

WALINGA TRANSPORT – nieuwe sponsor voor volleybalvereniging Heecherop
Walinga Transport is de nieuwe sponsor voor de shirts van onze mini’s. Wij zijn zeer verheugd met deze nieuwe shirts. Dankzij onze sponsors kunnen wij onze mini- en jeugdspelers in mooie en herkenbare shirts kleden. Daar zijn wij al onze sponsors zeer dankbaar voor!

Dank aan Walinga Transport voor de prachtige shirts, namens het bestuur en onze leden!

Dan nog een ander bericht van onze club. Het gaat goed met volleybalvereniging Heecherop. Op dit moment telt onze club veel mini’s. Zij worden getraind door Christiaan Kiewiet. Christiaan doet dit met veel plezier en de kinderen vinden de trainingen prachtig! Ook hebben we drie jeugdteams; twee C-jeugdteams en een B-jeugdteam. De trainingen van deze jeugdteams worden verzorgd door Carola Spitters-van der Meulen, Wim bij de Weg en Dieuwke Piso. De jeugdteams doen het erg goed. Sommige meisjes spelen voor het eerst echt competitie, maar ze doen niet onder voor teams die al langer competitie spelen. En dan zijn er nog vier damesteams onder leiding van Anke Abma en Grietje Woudstra. Grietje traint het dames 1-team en het recreatieteam. En op de woensdag traint Anke een tweede recreatieteam en het dames 2-team. De club doet het dus goed!

De teams zijn vaak op vrijdagavond te bewonderen in sportzaal Schuttersveld. Kom gerust eens kijken om een Heecheropteam aan te moedigen. En mocht je ook best willen volleyballen, meld je dan aan bij één van de bestuursleden. Je bent van harte welkom!

heecherOpHet bestuur volleybalvereniging Heecherop,
Henny Gerritsma, Roel de Jong, Iekje Wienia,
Anita Arema, Myriam Meinsma