Oproep voor de NL Doet dag

2 maart 2016

in It Heechhus

Komt U ook? We kunnen u hulp goed gebruiken.

De eerst volgende Nederland Doet dag is op 12 maart. Op die dag zijn veel mensen vrijwillig aan het werk voor sociale projecten die in hun omgeving zich voordoen. It Heechhûs heeft dit jaar ook weer van het Oranjefonds een bedrag van 400 euro gekregen om een stukje verbetering te realiseren.

Wat gaan wij doen?

In het grote groenplein project gaan we alvast een klein hoekje aanpakken. De fietsenstalling wordt opgepimpt. (we werken van 9 tot 15 uur).

Bestaande bloembak bij schuifpui leeghalen en verplaatsen.

Het fietsplein anders indelen.

Fietsenrekken aan zijkant bloembak bevestigen.

Planten en leibomen in bak plaatsen.(deze bomen komen uit tuin Talma )

Bestaande fietsrekken direct onder de ramen van it Heechhûs plaatsen, zodat er meer loopruimte wordt gecreeerd en ondergrond vullen met lage begroeiing. (bodembedekker voor een vriendelijke aankleding)

Inloop route fietsenstalling veranderen. Dit is tegels verplaatsen en herplaatsen.

Fietsenrekken schoonmaken.

Willen jullie je eigen gereedschap meebrengen.

Wat bieden wij?

Een dagje gezelligheid als je s’morgens komt staat de koffie met iets lekkers klaar. En na de koffie verdelen we de taken en gaan we aan de slag met z’n allen. Uit ervaring weten we dat dit een gezellige en vrolijke boel is.   Tussen de middag soep (vers gemaakt) met brood en dan weer verder. Op het eind van de dag met elkaar naar het eindresultaat kijken en even genieten van de prestatie.

Aanmelden bij:

Janke Postema, Gerie de Jong, Dukkie Vlas,  Akke Ketelaar  of

www.nldoet.nl kluszoeken, heeg, aanmelden.