Activiteiten A.K. It Heechhûs in April

10 april 2016

in It Heechhus

 heechhus

Men’s Fair 2016

In navolging van de Ladies Night leek het ons een leuk idee om ook een evenement voor mannen te organiseren op 16 april a.s. Het bestuur was hier afgelopen winter erg druk mee bezig, we hebben een flink aantal bedrijven en instanties benaderd om deel te nemen. Na meerdere malen bellen/mailen/langsgaan viel het aantal aanmeldingen erg tegen, waartoe wij hebben moeten besluiten om de fair dit seizoen helaas niet door te laten gaan.

Dus mannendag op zaterdag 16 april gaat helaas NIET door!!

Het idee is natuurlijk niet in de prullenbak beland want we vernamen in het dorp dat er wel interesse is voor zoiets en daarom zijn we alweer druk aan het brainstormen over tijdstip, maand maar ook over de invulling.

Dus mochten jullie nog een mooi idee hebben of andere suggesties dan zijn die natuurlijk van harte welkom!! Mail het door naar email hidden; JavaScript is required of meld het bij 1 van ons. Op die manier kunnen we er ongetwijfeld een succesvol evenement van maken. Wij zetten onze schouders eronder en hopen dat we in de toekomst alsnog een succesvolle fair neer kunnen zetten. Wanneer het zo ver is weten we nu nog niet maar dat maken we terzijnertijd bekend, en dan zullen wij ook ongetwijfeld weer mensen gaan benaderen.

Met vriendelijke groeten namens de AK van het Heechhûs, Jan Buwalda en Wilko Bakker.