Nieuws van SSS-Heeg

14 mei 2016

in SSS Heeg

19 maart Jongens keuze 6-10 Op deze zaterdag moesten Riemer Durk en Arjen voor hun 3e wedstrijd in de turncompetitie naar Wildervank in Groningen. Deze keer werd Arjen 4e en Riemer Durk 10e. Met deze uitslag plaatsten beide heren zich voor de Noord-Oost finale en Arjen ook nog voor de halve finale van het NK in de 3e divisie. De Noord-Oost finale zal op 23 april gehouden worden in Emmeloord.

19 maart meisjes D2 en D3 2e Plaatsingwedstrijd meisjes Lemmer niveau D2 en D3 in Lemmer. Van S.S.S. kwamen in deze wedstrijd 5 meisjes in actie. Rebecca en Kyra mochten al vroeg in actie, in de categorie Pupil 1 niv. D3. Om 9.00 uur was de start van deze wedstrijd. Beide meisjes turnden een prima wedstrijd. Rebbecca behaalde een 3e  prijs en Kyra werd 13e. Beide meisjes hebben zich geplaatst voor het F.K. op zaterdag 28 mei. Waar dit F.K. wordt gehouden is op dit moment nog niet bekend. Om 13.30 uur kwamen Theresa, Thialda en Siv in actie in de categorie jeugd 1 niv. D2 Ook deze meisjes turnden een keurige wedstrijd. Theresa, Thialda en Siv eindigden in de middenmoot in een zware groep met meisjes van hoog niveau.

Zaterdag 9 april was in Sneek de tweede plaatsingswedstrijd voor het F.K. voor meisjes 6 t/m 9 jaar. Ilja en Ilona kwamen in actie deze wedstrijd. Ilja mocht al turnen in de 1e wedstrijd om 9.00 uur. Categorie pre-instap 1 niv. D4. Ilja turnde een keurige wedstrijd en behaalde de 3e prijs.  De 1e wedstrijd werd Ilja 7e. Illja heeft zich als 5e geplaatst voor het F.K. Ilona turnde  in de laatste wedstrijd van de dag. Categorie Instap niveau D2. Ilona turnde ook een keurige, stabiele wedstrijd en behaalde de 3e prijs. Ilona heeft zich als 2e geplaatst voor het F.K. Het F.K. voor Ilja en Ilona is op 21 mei in Wolvega.

Ook op zaterdag 9 april hadden de jongens niv 11 t/m 15 hun districtsfinale in Hollandscheveld. De eerste die in actie kwam was Bo . Bo turnde inde tweede wedstrijd(Benjamin niv. 14) van de dag. De concurrentie was erg sterk, maar Bo wist deze dag in een veld van 16 turners een 8e te behalen. Jelmer moest ook in  de tweede wedstrijd(instap niv. 13) aantreden.. Jelmer kon door keurig te turnen met een 4e plek terug kijken op een prima wedstrijd. Rutmer moest tijdens de derde wedstrijd(instap niv. 12) turnen. Rutmer turnde erg stabiel. Op deze dag werd een prima 13e plaats gehaald. Toon moest in de vierde wedstrijd (pupil niv. 11)  turnen op deze dag. Voor Toon turnde ook een prima wedstrijd, maar viel net buiten de prijzen met een 5e plek.

F.K. in Makkum voor meisjes keuze oefenstof niveau F Op zaterdag 16 april kwamen Marrit en Daimy  in  actie tijdens hun FK.. Deze meisje turnen in de categorie junior niv. F en moesten het tegen elkaar opnemen. In totaal deden er binnen deze categorie 24 turnsters mee.  Marrit en Daimy turnden een prima  wedstrijd. Marrit werd dertiende. Daimy deed het op alle toestellen er goed en maakte wat kleine foutjes.Zij eindigde net buiten de prijzen op een vierde plek, wat absoluut een zeer goede prestatie genoemd mag worden.