Wat is Heeg Promotie eigenlijk?

14 mei 2016

in Ingezonden mededeling, Verhalen

HP  Heeg Promotie  (opgericht november 2013)

Heeg Promotie, kortweg HP, is een club van Hegemer verenigingen, comités en werkgroepen – dit jaar zitten er al 18 organisaties uit het dorp aan tafel – die in Heeg de mooiste evenementen en gebeurtenissen organiseren! Heeg Promotie verzorgt het promoten van wat er in Heeg allemaal georganiseerd wordt en is 3 x per jaar ontmoetingsplaats voor alle actieve clubs in Heeg. Verder fungeert HP als platform voor  zaken als materialen, vergunningen, subsidies, verzekeringen, goede raad en brainstormen met elkaar.

HP evenementen

Maar daarnaast organiseert HP ook eigen evenementen: De Opstapdag in april, Het Timmerdorp in de eerste week van de schoolvakantie Het zomerprogramma in de rest van de schoolvakantie. De griezelige Spokentocht,  in het donker van oktober.

In 2016, op zaterdag 18 juni, komt er nog iets helemaal nieuws bij:

Hearlik Heech, een grote markt met alles wat er in en om Heeg gemaakt, bedacht,  gekweekt, georganiseerd of aangeboden wordt. Over deze streekmarkt staat vandaag een aankondiging in de Sylboade.

HP is een stichting en ontvangt sponsoring van de Hegemer Ondernemers, Plaatselijk Belang, de Passantenhaven, Horeca Heeg en af en toe wat evenementsubsidie van de gemeente.
HP is voortgekomen uit het werk van VVV Heeg en werkt daar nog steeds heel nauw mee samen.

 

Bestuur
Er zijn 4 mensen die het dagelijks bestuur vormen en van alle deelnemende clubs is er één afgevaardigde als algemeen bestuurslid. Er zijn dus eigenlijk alleen maar bestuursleden! Heeg Promotie bestaat dik 2 jaar en heeft in die tijd al een mooi plekje in het dorp veroverd. En dat komt omdat er in Heeg zo ontzettend veel gebeurt. De slogans van Heeg Promotie zijn dan ook:

Voor gebruik in Heeg:           ‘SAMENWERKEN WERKT’

en naar buiten toe             ‘IN HEEG IS ALTIJD WAT TE DOEN’.

 

Bestuur Heeg Promotie

Contactadres:

email hidden; JavaScript is required