Willekoar met Ernst Daniël Smid in Theater Sneek

14 mei 2016

in Aankondigingen, Willekoar

Momenteel toert operazanger/presentator Ernst Daniël Smid samen met actrice Anne-Mieke Ruyten en de Chileens-Nederlandse edssopraan Laura Engel door Nederland met het theaterprogramma ‘Lentekriebels’. Daarbij wordt hij begeleid door een orkest o.l.v. Max Smeets én per locatie steeds een ander koor uit de regio.

Dit programma vindt slechts één keer in Fryslân plaats en wel in Theater Sneek op vrijdagavond 27 mei a.s.

Het Hegemer Willekoar is gevraagd de begeleiding in Sneek op zich te nemen. Dit verzoek konden wij natuurlijk niet afslaan, al kost het de zangers en zangeressen de nodige zweetdruppels! We moeten zeven nieuwe stukken instuderen én uit het hoofd leren. Er staat een gevarieerd repertoire op het programma: van musical en popmuziek tot licht klassiek; van ‘Mister Blue Sky’ van ELO tot Vivaldi en ‘Tulpen uit Amsterdam’. Ook zingt het Willekoar twee nummers van het eigen repertoire.

Krijg ook de Lentekriebels en kom kijken en luisteren.

Locatie : Tuottenzaal van Theater Sneek, Westersingel 28. Vrijdag 27 mei van 20:15 tot 22:35 uur.

Kaarten à € 23,00 zijn te bestellen op www.theatersneek.nl. of telefonisch 0515 430 580.

Dus net stinne, mar der hinne!!

Met de groeten van alle leden het van Willekoar, CY.

 

 

willekoar