Drekrace 2016

13 juni 2016

in Aankondigingen, Overig nieuws

 

drekracelOok dit jaar wordt ter afsluiting van de Finderlierdagen de Drekrace worden gehouden. Dit jaar gaat de derde editie plaatsvinden van de befaamde obstaclerun welke door heel Heeg zal lopen. De Drekrace gaat op zondag 4 september in de middag starten en dit jaar wordt de race nog groter uitgepakt. De doelstelling is om dit jaar 100 teams zich te laten inschrijven en hiervoor zijn wij al druk bezig.

Alle input van vorig jaar van de deelnemers en meewerkende partijen is meegenomen teneinde een nog betere race neer te kunnen zetten. De afstand zal ongeveer gelijk blijven, echter zullen de obstakels nog spectaculairder worden neergezet! Hiervoor wordt er weer nauw samengewerkt met de bedrijven in Heeg die de Drekrace hierbij steunen. Daarnaast is ervoor gekozen om extra prijzen uit te geven, er zullen dit jaar zowel dames en heren prijzen worden uitgereikt Des te meer reden dus om als deelnemend team harder te trainen en een prijs te bemachtigen!

Ook is dit jaar de website van de Drekrace live gegaan (www.drekraceheeg.nl). Op deze site kunnen de teams zich inschrijven maar staan ook Foto’s en filmpjes van de Drekrace 2015 en een hoop andere informatie over het evenement. Neem dus gerust een kijkje! Wij hopen op een grote deelname aan het evenement maar daarnaast zijn wij natuurlijk ook altijd op zoek naar vrijwilligers; mensen die het leuk vinden om obstakels op te bouwen, bij de obstakels te staan tijden het evenement, en er natuurlijk samen met de organisatie er een mooi feest van te maken. Als je interesse hebt om als vrijwilliger mee te helpen, of als je andere vragen hebt over de Drekrace, stuur dan een mail naar email hidden; JavaScript is required en kom met ons in contact!

Graag zien we het hele dorp weer tegemoet op zondag 4 september tijden de Drekrace!

Met bemodderde groet,

De Drekrace organisatie