A.K. ’t Heechhus

13 september 2016

in It Heechhus

Activiteiten A.K It Heechhûs september/oktober 2016:

Na een zomer rust staan wij als a.k weer te trappelen om jullie een divers aanbod aan muziek, theater en kinderactiviteiten te bieden, waarbij naar onze mening voor elk wat wils is.
Binnenkort zult u ons complete programma bij u in de brievenbus ontvangen maar u kunt ons natuurlijk ook volgen op Facebook, het adres daarvan is: facebook.com/itheechhus, zo blijft u ook op de hoogte van alle activiteiten.

Dit zijn de activiteiten waar we het nieuwe seizoen weer mee aftrappen!:

HERFSTBINGO
Vrijdag 23 september om 20.00 uur.
We starten dit seizoen met deze klassieker. Soms spannend, maar altijd gezellig en met de vertrouwde leuke, bruikbare prijzen!

JEUGDVOORSTELLING: ‘BEPPE BAKT ER NIETS VAN!’.

Zaterdag 24 september om 14.30 uur.
Entree kinderen € 5,- / volwassenen € 7,50.

Een luchtig baksel met veel meel, slagroom, deeg, aangebrande taarten, zoekgeraakte klutsen en rokende ovens!

Beppe is onhandig. Ze struikelt vaak, laat serviezen vallen, klettert van trapjes en als ze een pak meel wil pakken dan trekt ze met haar rollator de hele kast omver. Kortom, een beppe die ongelukken creëert en een gevaar is voor eigen leven! Maar Beppe is een bikkel en geeft niet op. Ook al lust geen hond haar verkoolde monsters… Beppe bakt door! Vastberaden opent ze haar eigen internetgebakswinkel. En wat blijkt? Dat wordt in no-time een razend succes!
Slijt Beppe de laatste jaren van haar leven onder strenge bewaking als ouwe taart in een rusthuis? Of gloort er iets anders aan de horizon.
Kom naar Beppe bakt er niets van!
Het is om te smullen!

TSJOCHKONSERT MEI MELLE EN JELLE

Zondag 2 oktober om 16.00 uur.
Gjin intree mar in frijwillige bydrage yn de pet is hiel wolkom.

Melle H. Leegstra (Jistrum) en Jelle Visser (Tijnje) foarmje in duo op projektbasis. Melle spilet en sjongt al ferskate jierren solo mar sûnt 2013 dus ek gauris mei syn neef Jelle. Melle skriuwt lietsjes, sjongt en spilet gitaar. Jelle leit in basis mei syn basgitaar en springt no en dan efkes lekker solistisch út’e bân. Sy spilen earder ûnder oaren op Tsjong jûnen yn Aldegea, stiene yn 2014 op de Willedei yn Wynjewâld, yn 2015 op it Easterbarren yn Eastermar en yn 2016 op de Peije Dei yn Drachten. Jelle spilet ferskate ynstruminten mar leit him op it meast ta op de basgitaar. Wer’t Melle graach foaroan stiet, stiet Jelle leaver wat op de eftergrûn. Mar syn ynbring jout in ekstraatsje oan de Fryske lietsjes fan Melle. Sa wurke hy ek mei oan Melle syn lêste CD ‘Moarn’. De lietsjes dy’t de beide mannen foar it fuortljocht bringe, neame se sels ‘harksankjes mei humor’. Derom reden genoch om te kommen harkjen nei dizze 2 mannen! Wês wolkom!

We hopen van harte jullie ook dit seizoen in ons mooie Heechhûs te begroeten!
De activiteitencommissie:
Anja Andringa, Jan Buwalda, Theo Speerstra, Jannie ter Braake, Robert Bakker en Joke Broersma.