32ste Biljarttoernooi Heech

23 december 2016

in Biljart

Wat gaat de tijd toch snel beste mensen. Op vrijdag 16 en zaterdag 17 december aanstaande zal in de cafés De Watersport en De Boeier al weer voor de 32ste keer worden gestreden om het kampioenschap van Heech. Inzet is de grote zilveren beker met de grote oren, maar het voornaamste is natuurlijk ‘de eer’.

Met 62 dames en heren starten we op de vrijdag om 13.30 uur en zaterdagochtend om 9.30 uur. Tijdens deze twee dagen bent u van harte welkom in de beide cafés om de verrichtingen van uw dorpsgenoten te bewonderen. Linda & Klaas en Hayo & Tine-Jinny zorgen voor een lekker hapje bij uw drankje.

De halve finales worden op zaterdagmiddag gespeeld in café De Boeier vanaf 16.00 uur. De finalepartijen vinden plaats in De Watersport vanaf 20.30 uur.

Vorig jaar flikte Anton van Wijk het voor de tweede achtereenvolgende keer beslag te leggen op de beker. Benieuwd wie dit jaar kampioen zal worden, dit jaar maar weer eens een dame? Na afloop van de finales kan er nog gezellig worden nagepraat en gedanst op levende muziek. Allegearre tige wolkom!

De toernooicommissie, Rommert de Jong en Coby Ydema