Kooistra en Kuiper

24 december 2016

in Overig nieuws

KOOISTRA EN KUIPER
VAN ESSO NAAR…………AVIA XPRESS
VAN BEPERKTE OPENINGSTIJDEN NAAR…………24/7 SERVICE

De feestelijke opening van AVIA XPress was op 10, 11 en 12 november j.l. met als openingsaanbieding 15 cent korting per liter brandstof.
De belangstelling was geweldig en ver boven verwachting.
Voorheen kon er alleen getankt worden tijdens de openingstijden van het garagebedrijf. Na de switch naar AVIA XPress is er een zogenaamde buitenpaal aangebracht zodat de klant aan de Harinxmastrjitte 6 de hele dag, zeven dagen per week terecht kan voor brandstof.
Wilt u hulp of contant betalen, dat kan natuurlijk altijd tijdens werktijden.
Er kan getankt worden met diverse betaalcards en met de eigen lokale tankpas (voor bedrijven) kan er op factuur worden getankt. Bedrijven kunnen met deze pas ook 24 uur per dag hier terecht.

Iedereen ontving een leuke attentie en de klanten deden, door naam en telefoonnummer op de tankbon te zetten, tevens mee aan de verloting van een dames- of herenfiets.
De fiets is gewonnen door: Klaas Reitsma, It Fabryk, Heeg.

Voor de kinderen was er een kleurwedstrijd. Zij hebben inmiddels hun prijs in ontvangst genomen.
AVIA heeft een eigen spaarsysteem. Wilt u sparen voor eigen vereniging of een leuke cadeaukaart? Het kan allemaal. Voor meer informatie kom gewoon even langs of kijk op www.avia.nl

MEER OVER AVIA

 AVIA brandstoffen zijn zonder uitzondering van hoge kwaliteit en voldoen ruimschoots aan alle door de overheid gestelde normeringen. De benzines zitten ver boven de NEN-EN 228 norm en dragen zo bij aan een hele lage CO2-uitstoot, schone motor en verlengen de levensduur van de motor.

AVIA diesel is een geweldig product. Laagzwavelig, waardoor er minder milieuschade optreedt en de te leveren prestatie veel beter is dan de door de overheid gestelde NEN-EN 590 norm. Door toevoeging van een aantal extra additieven verbetert de verbranding in de motor, wordt het brandstofsysteem beter beschermd en wordt paraffinevorming in de winter bij lage temperaturen voorkomen. Daarnaast blijft de motor bij het gebruik van AVIA diesel schoner, wat een positieve invloed heeft op de levensduur