Voorwoord

29 januari 2017

in Voorwoord

Beste lezer(es),

 

 

Met het aangetreden nieuwe jaar lijken ook de winterse taferelen terug van weggeweest te zijn. Zo met een klein laagje witte sneeuw lijkt alles nog een stukje mooier. Wit besneeuwde bomen of winterse vergezichten over de Poelen. Heeft u nog gedacht aan de Sylboade foto-actie! Er kunnen nog steeds foto’s in gezonden worden om mee te dingen naar de ereprijs om een plaatsje te krijgen op de omslag van ons blad! Stuur ze naar ons toe via email hidden; JavaScript is required. Wie weet krijgen we zelfs nog foto’s binnen van schaats- en ijspret? We zullen de weersvoorspellingen in de gaten houden. Alles is nog mogelijk.

Dat de winterperiode rustiger is in Heeg, is niet zo gek, maar wat velen onopgemerkt blijft, is het feit dat het verenigingsleven dan alweer volop in actie is. In de Sylboade leest u de diverse verslagen en wedstrijdresultaten. En wat evenementen betreft gaat het ook goed door! Wat dacht u van de Benefietavond en het biljarttoernooi. En ook de Sminkdoaze heeft weer een mooie voorstelling voor ons in petto. Loop de agenda maar eens door; er is genoeg te beleven voor jong en oud!

Heeft u ook een bericht, artikeltje of verslagje dat u graag in de Sylboade geplaatst ziet staan, stuur dan uw kopij tijdig naar ons toe via de mail. Op de eerste pagina van de Sylboade staat de uiterste inleverdatum vermeld. Hieronder in de colofon ziet u meer informatie over het inzenden van de kopij.

We hebben er weer een dikke Sylboade van weten te maken. We wensen u veel leesplezier!

Marcel Langeland

Namens de redactie van de Sylboade