A.K. It Heechhus

10 maart 2017

in It Heechhus

MAART/APRIL 2017
En dan zijn we alweer aangekomen bij onze 1 na laatste inzending voor de Sylboade en die beginnen we helaas met een droevige noot…. Helaas bereikte ons ook het verdrietige bericht dat we ons zeer gewaardeerd oud a.k bestuurslid Piet Teerenstra nu al moeten missen… Verdriet was het eerste gevoel wat opkwam maar ook dankbaarheid voor alles wat hij met ons heeft gedaan en voor ons betekende. Piet ademde muziek, cultuur en theater en wist ons allemaal met zijn enthousiasme aan te steken. Ook zijn wijsheid, kennis en nuchtere kijk op zaken zullen wij nooit meer vergeten. Piet, wat zullen we je verschrikkelijk missen maar dankzij de prachtige herinneringen die we van je hebben leef je voort in ons hart.

HEECHEMER MUZIEKMIDDAG met optredens van BALD & GREY en ENDLESS!!
ZONDAG 12 MAART om 16:00 uur. Entree €5,- p.p.

 
Jawel een echte primeur op deze zondagmiddag in ons Heechhûs, want voor de allereerste keer zal de nieuwe Heechemer band Endless een optreden voor u verzorgen!!
Gerda, Moniek, Ignaz, Willy, Joris en Bokke staan te trappelen om te laten zien en horen wat ze kunnen in deze nieuwe samenstelling.
Om er een diverse muziekmiddag van te maken zullen ook Anneke, Jan, Jelke, Jan en Julian van Bald & Grey voor jullie optreden. Kortom..alle reden om te komen!
‘DE BREKBERE SIRKEL’
met o.a TET ROZENDAL, WYBO SMIDS EN GURBE DOUWSTRA.
ZATERDAG 18 MAART om 20:15 uur. Entree €18,50 p.p.

Een swingende Friestalige muziektheatervoorstelling over een schrijnende love- story vol Amerikaanse rootsmuziek.

Elise (Tet Rozendal) en Didier (Wybo Smids) beleven
samen een vurige liefde. Maar als hun dochtertje ziek wordt en overlijdt ontvlamt Didier in woede en zoekt Elise troost.

Wat gebeurt er als dat waar je het meest van houdt van je afgenomen wordt? Elise vindt een uitweg. Ze beleeft haar finale. Ze treed nog één keer op, met Didier en hun band.

Ze spelen nummers van Johnny Cash, Allisson Krauss, Emmylou Harris en Waylon Jennings.
Gebaseerd op de film The Broken Circle Breakdown trok de Vlaamse en Nederlandse theaterversie volle zalen. En nu is deze parel van een voorstelling in Friesland te zien.

RESERVEER KAARTEN VIA email hidden; JavaScript is required o.v.v UW NAAM,TELEFOONNUMMER EN AANTAL KAARTEN.
WIEBE – ∆ELTA (DELTA)
ZATERDAG 8 APRIL om 20:00 uur. Entree €7,50 p.p

De band WIEBE is er klaar voor: met de muziek van hun tweede album gaan ze op pad langs theaters en popfestivals. Na een zeer succesvolle tour door het noorden van het land zijn de drie heren nu terug met nieuwe sfeervolle en speelse popnummers in het Engels én in het Fries.
In ∆ELTA laat het muzikale driemanschap eens en te meer merken waar ze als moderne twintigers écht klaar mee zijn: de quarterlifecrisis.

Vannacht lag ik weer wakker. Wie ben ik nou eigenlijk? En wat wil ik? Ik wil de wereld over met onze muziek. Maar kunnen we dat? Kunnen wij rocken? Hebben wij dat? Moeten we niet als een gek overal spelen, kroegen waar het bier tot aan je knieën staat? Hadden we dat niet al lang moeten doen? Zijn we al te laat?

WIEBE werd genomineerd voor de Friese Popawards 2015.

– WIEBE: Wiebe Kaspers, Daan Slagter en Florian den Hollander.