Nieuws van SSS Heeg

10 april 2017

in SSS Heeg

Zaterdag 4 maart was de 2e plaatsingswedstrijd voor het F.K. van Thialda, Iris en Ilona. Deze wedstrijd was in Stiens. Thialda, jeugd 2 niv.supplement, G eindigde deze wedstrijd als 15e. Ilona en Iris turnden een keurige wedstrijd maar vielen buiten de prijzen. Iris eindigde in haar catagorie jeugd 1 niv. D 1 als 5e. Ilona bij de pupillen 1 niv. D1 als 8e. Hier is nog niet bekend wie zich hebben geplaatst voor het F.K.

Ook op zaterdag 4 maart kwamen de jongens in actie voor hun 2e plaatsingswedstrijd in Harkema en tevens fries kampioenschap. Its en Jelmer beide Instap niv. 12 turnden een goede wedstrijd maar behaalden geen prijs Its eidigde als 13e en Jelmer werd 5e. Wel behaalde Jelmer de 3e prijs voor het fries kampioenschap. Op basis hiervan mag Jelmer op 1 april meedoen aan de plaatsingswedstrijd voor het Nederlands kampioenschap in Meppel.

Bo, Benjamin niv. 13, eindigde als 6e. Voor het fries kampioenschap eindigde Bo als 5e Luca instap niv. 14 werd 10e voor het FK eindigde Bo als 8e Jelmer, Bo en Luca hebben zich wel geplaatst voor de noord oost finale op 13 mei in Lemmer

Zaterdag 18 maart was de 2e plaatsingswedstrijd voor het F.K. voor Brecht en Femke pupil 1 niv. D2. Rebecca, Amarens en Kyra pupil 2 niv. D3. Brecht viel buiten de prijzen en Femke mocht de 4e prijs mee naar huis nemen. Amarens en Kyra vielen ook buiten de prijzen. Rebecca turnde een keurige wedstrijd en mocht dan ook de 2e prijs in ontvangst nemen. Het is nog even afwachten wie zich hebben geplaatst voor het F.K.

Tot zover het wedstrijdnieuws. De andere groepen zijn ook iedere week vol enthousiasme aan het gymmen! Ook wordt er al geoefend voor de onderlinge wedstrijd in juni. Mocht u/jij ook zin hebben om te gymmen bij S.S.S. kom dan gerust eens langs bij een gymles of doe 2 proeflessen mee.

Voor vragen en lestijden kunt u natuurlijk altijd terecht bij het bestuur email hidden; JavaScript is required of de leiding.

De website van S.S.S. is www.sss-heeg.nl Hier kunt u ook informatie vinden over onze vereniging.

Bestuur en leiding  gymnastiekvereniging S.S.S.