Voorwoord

10 april 2017

in Voorwoord

 

Beste lezer(es),

U zou vorige maand wel hebben gedacht: Wat is dit nou?? Geen voorwoord van de voorzitter!?!? Ik zal het u even toelichten… Door een misverstand heeft de drukker de verkeerde digitale bestanden opgepakt en afgedrukt. Dat waren namelijk de bestanden die nog tekstueel aangevuld moesten worden en daarna nog gecontroleerd zouden worden door een redactielid. Vandaar dat mijn voorwoord nog ontbrak en er diverse opmaak- en stijlfoutjes in zaten. Deze bijgewerkte definitieve versie hadden we klaarstaan ter druk, maar helaas is de foute versie verwerkt. Spijtig, maar helaas nemen gedane zaken geen keer. We hebben ervan geleerd en hebben de nodige maatregelen genomen zodat dit niet meer kan gebeuren. Maar u kunt mijn voorwoord alsnog lezen op onze website: www.sylboade.nl 😉 In de rechterkolom treft u helemaal onderaan de categorie Voorwoord aan.

Dit nummer van de Sylboade staat helemaal in het teken van de lente; weer een start van een nieuw en bruisend seizoen. Alsof iedereen genoeg heeft van de heerlijke winterrust en weer vol enthousiasme aan de slag wil en volop wil genieten van het weer en prachtige omgeving van Heeg. Er zijn tal van activiteiten en evenementen georganiseerd. De agenda staat er weer bol van. We gaan van start met de Paasdagen en dit keer een Passion-uitvoering in onze provincie. Maar in Heeg hebben we een muzikale Paasbrunch! Daarna gaat het in ons eigen dorp “los” met onder andere Opening Watersportseizoen, Koningsdag en de Friese boten opstapdagen. Zet het in uw agenda en beleef het in Heeg!

Tot slot een zeker niet onbelangrijk onderwerp: de jaarlijkse Sylboade enveloppenactie. In deze Sylboade treft u een briefje aan met de oproep om een vrijwillige bijdrage te geven om het mogelijk te maken om ook de volgende jaargang van de Sylboade huis-aan-huis te kunnen rondbrengen. Alle activiteiten worden belangeloos door vrijwilligers gedaan, maar het daadwerkelijk drukken van de Sylboade brengt kosten met zich mee. Naast de inkomsten van onze waardevolle adverteerders hebben we ook uw financiële steun nodig om de begroting sluitend te krijgen. Op het inlegvel leest u meer over de enveloppenactie en de periode waarin de envelop weer bij u wordt opgehaald. Ik hoop op uw medewerking te mogen rekenen. Alvast bedankt!

Marcel Langeland

Namens de redactie van de Sylboade