Nieuws van SSS-Heeg

2 mei 2017

in SSS Heeg

Er zijn weer verschillende turnwedstrijden geweest voor jongens en meisjes van S.S.S.

Op 25 maart was de 2e plaatsingswedstrijd voor het F.K. voor Yeldau Roukema pre instap 1 niv. D4 en Daisy v/d Sande, Ilya Riemersma en Angelina Huitema pre instap 2 niv. D4 in Sneek.
Yeldau turnde in de 1e wedstrijd van de dag en behaalde de 3e prijs een mooie prestatie. Op brug werd ze zelfs 1e. Yeldau heeft zich als 1e geplaatst voor het F.K.

In de 2e wedstrijd kwamen Angelina, Daisy en Ilya in actie Angelina eindigde als 14e, Ilya als 8e. Ilya turnde een prima wedtrijd werd 1e bij balk, maar helaas vergat ze een onderdeel bij de brug waardoor ze 2.3 punten aftrek kreeg anders was ze zeker in de prijzen gevallen. Daisy eindigde als 7e Op sprong deed Daisy het erg goed, daar behaalde ze de 1e plaats.

Van deze meisjes mag Ilya als 5e geplaatste naar het F.K.
Het Fries Kampioenschap voor Yeldau en Ilya is op 6 mei in Leeuwarden.

Op 1 april hadden Arjen Hofstra en Riemer Durk Krol de 3e wedstrijd van de turncompetitie district Noord in Meppel. Deze wedstrijd was tevens een plaatsingswedstrijd voor de Noord-Oost finale en plaatsing voor het N.K. 4e divisie.
Arjen behaalde de 2e prijs en Riemer Durk eindigde op de 6e plaats. Prima prestaties van beide jongens. Arjen en Riemer Durk hebben zich beide geplaatst de Noord-Oost finale in Lemmer en voor het N.K. op 20 mei in Amsterdam.
Jelmer Koopmans had zijn wedstrijd voor plaatsing voor het N.K. in de 4e divisie. Jelmer turnde een keurige wedstrijd maar kwam helaas net tekort om door te mogen naar het N.K. Jelmer eindigde als 7e en er gaan 6 door naar het N.K. Toch een prima prestatie van Jelmer!

Rebecca v/d Sande en Kyra Riemersma pupil 2 niv. D3 en Femke de Jong pupil 1 niv. D2 hebben zich geplaatst voor het F.K. op 13 mei in Harkema.

Op 22 april is de 2e plaatsingswedstrijd voor het F.K. voor Anna Bergstra, Daimy Nieuwenhuis, Marrit Louwsma en Baukje Wijnja.

Het F.K. voor deze meisjes is op 17 juni in Joure. Nog even afwachten of ze zich plaatsen voor deze wedstrijd dat leest u in de volgende sylboade.

In juni sluiten we af met de onderlinge wedstrijden, waar de kinderen al hard voor aan het oefenen zijn. Hierbij bent u natuurlijk van harte welkom om te kijken naar de verrichtingen van onze turnsters en turners.

Voor meer informatie over onze vereniging kunt u kijken op onze website www.sss-heeg.nl

Groeten,

Bestuur en leiding gymnastiekvereniging S.S.S.