Voorwoord

5 mei 2017

in Voorwoord

Beste lezer(es),

De kop is eraf! Het nieuwe watersport- en recreatieseizoen is officieel geopend met de nodige festiviteiten in Heeg. Al houden de weergoden hier even geen rekening mee. Het was de Pasen zelfs kouder dan met de afgelopen Kerst! Maar ja, daar trekken de echte liefhebbers zich niks van aan en zijn met Opening watersportseizoen met warme trui en jas het dorp in gegaan (en zelfs een frisse boottocht gaan maken). Ook de Koningspelen en Koningsdag zijn weer spannende dagen. Daarna kunnen we uitkijken naar de Pinksterdagen en Heechspanning op Hemelvaartsdag. Laten we hopen dat de weergoden ons dan beter gezind zijn en ons verrassen met een heerlijk zonnetje (en warmere temperaturen 😉

Ook onze vrijwilligers hebben de kou getrotseerd om bij u langs de deur te komen voor de Enveloppen-actie. Mocht de vrijwilliger u niet thuis hebben aangetroffen, dan kunt u de machtiging alsnog inleveren bij Antje Gerritsma op de Skatting 20. Uw bijdrage overmaken op onze bankrekening kan natuurlijk ook (zie IBAN hieronder bij colofon). Ik wil u hierbij alvast namens de hele redactie bedanken voor uw bijdrage! Hiermee kunnen we er de volgende jaargang weer een mooi en vol nummer van maken.

Hierbij dan ook gelijk een oproep aan al onze lezers om ook kopij in te sturen wanneer u iets te melden hebt voor de rest van het dorp.

Marcel Langeland

Namens de redactie van de Sylboade