WSH Heeg

2 mei 2017

in Water Sportvereniging Heeg

Alhoewel het op het moment van schrijven toch weer een beetje fris is hebben we de eerste lentedagen alweer gehad en zien we weer steeds meer boten op het Heegermeer. Het seizoen is dus weer begonnen! Hieronder informatie over wat komen gaat, geef je op of laat ons weten dat je wilt meehelpen als vrijwilliger, iedereen is welkom!

WSH Jeugdzeilen.

Begin mei starten de jeugdzeillessen weer, iedere dinsdag en donderdag zal het om vijf uur weer een gezellige drukte zijn van kinderen die hun bootje klaar maken en wegzeilen voor hun lessen. Na achten eveneens een gezellige drukte, nu van terugkomende zeilbootjes.
De moeite waard om het vanaf de wal bij het Sylhûs eens te aanschouwen. Er wordt gevaren in Optimist, Flits en Spash, in de eerste plaats om te kinderen te leren zeilen. Voor jeugdzeilers die meer willen wordt er extra aandacht besteed aan wedstrijdzeilen.

Iepen Frysk Kampioenschap Klompkesilen & “Akkrum Opent”.

6 Mei wordt in Akkrum het Iepen Frysk Kampioenskip Klompkesilen gehouden, georganiseerd voor kinderen van de basisscholen. Gestreden wordt in de eenheidsklasse ‘De Friese Klomp’ en de ‘Open klasse’. Het IFKK begint om 12:00 uur maar daar omheen is er natuurlijk veel meer te doen, het is de Akkrumer opening van het watersportseizoen. Voor meer info zie (http://www.awseendracht.nl/klompkesilen)

 Gouden Bodem cup

De Gouden Bodem cup is een besloten zeil evenement, georganiseerd i.s.m. de vereniging van eigenaren van het Waterpark de Gouden Bodem voor de bewoners van het waterpark. Voor meer informatie verwijzen wij naar de vereniging van eigenaren van het Waterpark.
Datum: Zaterdag 13 mei

Eredivisie zeilen 2017

De WSH heeft weer een sterk en enthousiast team dat gaat strijden in de Eredivisie Zeilen 2017.De wedstrijden van de Eredivisie Zeilen worden gevaren met 18 teams, die ieder een watersportvereniging vertegenwoordigen. Ons team bestaat uit een achttal zeilers die elkaar tijdens de 5 speelrondes aflossen.

Korte races, standaard boten, één wedstrijdbaan en een competitie tussen de beste verenigingen op unieke locaties is een garantie voor zeilsport op het hoogste niveau. En alles is goed te volgen vanaf de wal, maar ook via social media en internet is de competitie live te volgen.

Dit alles kost natuurlijk wel geld. Daarvoor heeft het team een club van 100 opgericht. Wil je ze steunen, neem dan contact op met het team via email hidden; JavaScript is required. Datum ronde 1: 12 t/m 14 mei te Almere

 Wij streven ernaar in elke Sylboade de actuele WSH-nieuwsbrief te publiceren. Mocht je eerder op de hoogte willen zijn en de digitale nieuwsbrief willen ontvangen, laat dat dan weten via email hidden; JavaScript is required of meld je aan via de website van de WSH: www.wsheeg.nl