Dorpshuis It Heechhus

7 juni 2017

in It Heechhus

Ook het bestuur van It Heechhûs heeft een aanbeveling geschreven voor Klaas Teernstra. En jawel op woensdag 26 april is hij geridderd in de orde van Oranje Nassau. We hebben als bestuur dit graag ondersteund en feliciteren hem nogmaals. Voor hem een grote verrassing maar klaas heeft vervolgens een prachtige dag gehad.

Helma en Karin

Klaas ondersteunt al jaren vrijwillig het bestuur van It Heechhûs met allerlei hand en spandiensten. Nu het groenplein in ontwikkeling is wordt het wel wat veel. Gelukkig heeft het bestuur drie vrouwen bereid gevonden elke week een aantal uren aan het onderhoud van het “Groenplein” te werken. Karin Bleeker, Barbara Smit en Helma Paternostre hebben de afgelopen weken al veel inspanning geleverd en dat is te zien de bedden liggen er schoon bij. Nu wordt de route langs het meer nog aantrekkelijker om eens te lopen.

 

Barbera, Helma en Karin

Barbera Smit is sinds 2012 penningmeester van It Heechhûs en is naast het beheer van de penningen actief betrokken geweest bij zaken zoals: personeelszaken, Pachterschap, overleg op gemeentelijk niveau. Nu heeft ze te kennen gegeven haar taak neer te leggen. In juni neemt ze voor het laatst deel aan de bestuursvergadering. Haar taak wordt overgenomen door Dukkie Vlas en ja nieuwe bestuursleden zijn zeer welkom. Afscheid is opnieuw beginnen maar Barbera komt aan acties niet te kort en gaat ook de komende winter nog aan een opruimklus (oude archieven) voor het bestuur werken. We hebben in mei op feestelijke wijze haar inzet gevierd. Bedankt Barbera.

Voor vragen kunt u altijd terecht,

Janke Postema (voorzitter It Heechhûs)