Douwe Bob op Heechsimmerfestival 2017

7 juni 2017

in Evenementen

Wie kent hem niet?! In 2012 verkozen tot de beste singer-songwriter van Nederland en in 2016 vertegenwoordigde hij ons kikkerlandje op het Eurovisiesongfestival, waardoor hij in één klap razend populair werd. Terug naar zijn roots in Friesland is Douwe Bob dit jaar DE HEADLINER van de 15e EDITIE van het Heechsimmerfestival!

Al jarenlang wordt in het tweede weekend van juli het heerlijke muziekfestival georganiseerd aan de rand van het Heegermeer op het strand van Heeg.

Op ZATERDAG 8 JULI zal de 15e editie van het Heechsimmerfestival plaatsvinden; een moment om goed uit te pakken met een topartiest als Douwe Bob!

Naast Douwe Bob zijn er nog veel meer artiesten toegevoegd aan de te gekke line-up:

Zo komt bijvoorbeeld Tim Akkerman, voormalig zanger en gitarist van Di-rect, samen met zijn band optreden op Heechsimmerfestival 2017! Ook de pop-punk/punk-rock band Call It Off zal komen rocken op het strand van Heeg, net als de rauwe en sexy bluesrock band Uncle Jimmy, die we nog kennen van vorig jaar. Verder kan het publiek genieten van Jitiizer en verschillende coverbands, zoals Straight on Stage, So Be It en Pearl Jamming. Elke Pearl Jam liefhebber moet deze tribute band een keer live gezien hebben!

Ook met het kinderprogramma wordt deze 15e editie uitgepakt. De Frets! komt van 14.30 uur tot 15.30 uur het kinderprogramma verzorgen door middel van theater en muziek voor, maar vooral ook mét, de kinderen. Met veel enthousiasme, creativiteit en uitstraling een werkelijk feest voor alle kids. Daarnaast zullen er ook weer andere kinderactiviteiten georganiseerd worden, met ondertussen muziek van verschillende bands om al wat in de festivalsfeer te komen.

Natuurlijk wordt er ook weer goed aan de inwendige mens gedacht. Er worden verschillende lekkernijen aangeboden op een wel heel entertainende en spectaculaire wijze! We maken er weer een geslaagde dag van waar genoeg te zien, te horen en te doen is voor zowel jong als oud, daar ben jij toch ook bij?!

Deze spectaculaire 15e editie van het Heechsimmerfestival wordt mede mogelijk gemaakt door de volgende sponsoren: Viking Entertainment, Gjaltema Leeuwarden, Bagger- en aannemersbedrijf Zijsling en Zonen BV, Attema Zand- en Grondhandel BV, HerscH Licht- Geluid en Podia, Heineken, FV Licht en Geluid en Veenstra Schilders Heeg!

Houd de website: www.heechsimmerfestival.com, onze Facebookpagina, Instagram en Linkedin in de gaten voor het laatste nieuws!