Timmerdorp Heeg 2017

10 juli 2017

in Evenementen

Timmerdorp Heeg bestaat 5 jaar! De voorbereidingen van het timmerdorp zijn in volle gang! Er hebben zich weer heel veel kinderen aangemeld. Dit jaar zal het timmerdorp tijdens de week van 25 juli tot en met 28 juli wederom neerstrijken bij de Pharshoeke. We proberen er met z’n allen weer een onvergetelijke week van te maken. Dit jaar het thema: Bouw je eigen droomhuis!

De kinderen mogen op het terrein bij de Pharshoeke hun fantasie de vrije loop laten. Bouw jij een grote villa of een gezellige boerderij? Wat zeker is: ze bouwen hun droomhuis van houten pallets! Wie heeft het mooist gebouwd? De jury komt ook langs om het te beoordelen. Vrijdagavond zal op het eiland “de Rakkepôlle” de prijsuitreiking plaatsvinden waarna de timmerdorpweek weer zal worden afgesloten met een groots vuur! Iedereen is dan op de Rakkepôlle welkom! Aan het begin van de avond liggen sloepen klaar om de belangstellenden te vervoeren naar het eiland. Opstappen kan om 20.00 uur op de Syl in Heeg. Natuurlijk mag je ook met eigen boot naar het eiland. Neem zelf drinken etc. mee!

Wij als organisatie zijn nu druk bezig met het inzetten van de vrijwilligers op verschillende onderdelen. Zijn er nog mensen die willen helpen, dan kan dat!

Wij zoeken nog enthousiaste vrijwilligers, ouders maar ook maatschappelijke stagiaires. Ze kunnen zich aanmelden via de volgende link:  http://goo.gl/forms/Yw70IqvGY3  of stuur een mailtje naar email hidden; JavaScript is required.
Alvast onze dank daarvoor!
Wij kijken uit naar een geweldige week!

Het Timmerdorpteam