Findelierdagen: Meehelpen in de tent!

10 juli 2017

in Heech Yn 't Findel

 

 

 

 

 

 

 

 

De Findelierdagen zijn een feest voor Heeg en door Heeg. Waarvan de voorbereidingen alweer in volle gang zijn. Wij zullen ook dit jaar weer een beroep doen op vrijwilligers om de bezoekers vakkundig te voorzien van munten of de bestelde drankjes, verder is er ook hulp welkom bij de op- en afbouw van het feestterrein. Net als voorgaande jaren willen wij u vragen of u bereid bent om een dienst mee te draaien. U kunt zich aanmelden via ons mail adres email hidden; JavaScript is required of spreek iemand van het bestuur aan op straat, de winkel of in de kroeg. Alle hulp is welkom en wordt zeer op prijs gesteld.

Wij zoeken ook nog 2 schminkers voor op de zaterdag middag die tegen een kleine vergoeding zin hebben om de Hegemer kinderen mooi op te maken.

Volleybaltoernooi!

Ook dit jaar wordt er weer een volleybaltoernooi georganiseerd en die vind dit jaar plaats op vrijdag 1 september. Zowel volwassenen als kinderen vanaf 8 jaar mogen mee doen, dus geef je nu op !!

email hidden; JavaScript is required