Voorwoord

8 juli 2017

in Voorwoord

Beste lezer(es),

U hebt nu de zomereditie van de Sylboade in handen; het is tevens het laatste nummer van deze jaargang. Als redactie houden we nu even zomerreces en zullen dan eind augustus weer de voorbereidingen treffen voor het eerste nummer van de 36e jaargang, welke op 5 september uitkomt. Het zal een verrassing worden hoe de omslag is geworden. We hebben tal van prachtige foto’s van Heeg gekregen waar we een prijswinnaar uit zullen kiezen. Deze foto zal dan een mooi ereplekje krijgen op de cover.

We zien uit naar de vakantieweken waarbij we even niet op de mailbox hoeven te letten. Met de agenda in de hand kunnen we leuke uitjes plannen in en om eigen dorp. Want wat is er veel te doen deze zomer!! De puzzelvaartocht, Theater aan het Water, Heechsimmer festival, Timmerdorp, Zomerprogramma, Zomermarkten en Findelierdagen….. noem maar op. Waar een klein dorp al niet groot in kan zijn!

We zijn blij met de verschillende kopij die we weer hebben gekregen om u op de hoogte te brengen van al het nieuws. We hebben ons best gedaan om alles een mooi plekje te geven. Dat we het als redactie soms best druk hebben, mag wel duidelijk zijn. Vandaar dat we zelf ook in dit nummer een oproep hebben geplaatst om een extra redactielid te vinden die ons team komt versterken.

Voor nu sluit ik mijn laptop en ga ik genieten van mijn zomerreces. Ik wens u een fijne zomervakantie toe. Wellicht tref ik u op één van de vele feestjes of activiteiten in Heeg.

Marcel Langeland

Namens de redactie van de Sylboade